Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lazio769

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Képviselőjelöltek, kedves Barátunk, Támogatónk!  Mint arról bizonyára Önök is értesültek, az internetes közönség körében rövid idő alatt terjedt szét futótűzként egy - enyhe kifejezéssel élve rosszindulatúan - összevágott videofelvétel-mix. Akik a sok-sok…..
lazio769 2010.02.26 23:25:36
@VIKUNYA:
Az még nem baj hogy döcög a marketing. Attól még lehet jó.

Én támogattam az MDF-et mostanáig mert bíztam bennük. Családunk az első szabad választások óta MDF szavazó. A kopogtatóinkat is leadtuk a jelöltjeikre. Herényi mindig szimpatikus volt nekem, miniszterelnökként is szívesen elfogadtam volna.

De Herényi most kijelentette hogy a kommunizmus áldozatai maguk tehetnek arról hogy áldozattá váltak, mert "saját döntésük volt hogy antikommunisták lettek".

Ennél aljasabb mocskosabb nyilatkozatot még a legszemetebb maszopostól se hallottam. Vagy ennek az embernek elment az esze? Szerinte akiket a Tanácsköztársaság idején és az 50-es években legyilkoltak azok mind antikommunisták voltak?

Származásuk miatt, a vagyonuk vagy házuk miatt vagy épp értelmiségi mivoltuk miatt is öltek meg embereket a kommunisták. Sőt kommunistákat is, a saját elvtársaikat.

Herényi ennyire máveletlen? Mert ez iskolai tananyag. Vagy ennyire aljas hogy a ballib szavazatok reményében még rajtuk is túltesz holokausztozásban?

Ez lenne a demokrácia amit a párt képvisel? Hogy különbséget tesz valaki a náci és a vörös terror áldozatai között és ráadásul az utóbbi áldozatok emlékét meggyalázva azt is kijelenti hogy ők voltak a felelősök a saját tragédiájukért?

SOHA nem fogom elfogadni hogy egyik vagy másik tragédia kisebb vagy nagyobb, SOHA nem fogadom el és nem tűröm el hogy valaki a saját tragédiáját másoké fölé emelje vagy másokét lealacsonyítsa.

Az EMBER és a DEMOKRATA itt kezdődik.
Herényi ezzel a nyilatkozatával kiírta magát mindkét kategóriából. A MDF pedig kiírta magát az emberi értékeket védő pártok közül.

A kopogtatókat már nem tudjuk visszavenni de a szavazatainkat nem adjuk olyan pártnak aminek egy ilyen ember tagja lehet. Kivéve ha a választásokig megköveti az általa bemocskolt megsértett áldozatok emlékét.