Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anarchia-bt

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évösszefoglaló? – ezt a tömör, de kétségtelenül egyértelmű, mindössze egy szóból álló levelet kaptam a minap az egyik olvasótól. A blog műfaja szerintem nem alkalmas arra, hogy egy teljességre törekvő politikai elemzést adjon 2010-ről, ezért erre majd a hagyományos…..
Szerveződik az ellenállás a médiadiktatúra ellen. Olyan események zajlanak le, melyekre még három Annamariska sem tud mit lépni. Például mi van ha egy műsorvezető hallgat… ok felfüggesztik… de mi van ha egy riportalany bemegy a stúdióba és nem szólal meg??Hát az…..
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Tipikus laikus gyanúsítotti kérdéseket tesz fel az alábbi levélíró. Jellemző példája, mennyire nincsenek tisztába a büntetőeljárás legelemibb szabályaival sem az átlagemberek. Vajon direkt nincsen alap jogi oktatás a középiskolákban? Tisztelt Zugügyvéd!Ma kaptam egy…..
anarchia-bt 2010.12.10 13:35:18
@anarchia-bt: Ja és vigyél okmánybélyeget magaddal sokat, mert a jegyzőkönyvek oldalanként 100 Ft-ba kerülnek
anarchia-bt 2010.12.10 13:48:09
@MaCS_70: De kell fizetni, ha el akarod hozni a vallomásod onnan, hónapokig is eltart mire megkapja.
Mert, a tanúkihallgatáskor, ha úgy látják, hogy indokolt a további nyomozás és felküldik azt,akkor az ügyészség fogja elrendelni a nyomozást,és lezárni az ügyet,ha a bizonyítékok nem állnak meg.
Csak szerintem, nem mintha lenne tapasztalatom, vagy igen!!!
Ha Gyurcsányt tényleg elérné az igazságszolgáltatás, törvénytisztelőbbek lennének-e ettől a politikusaink? Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi rovatunkban ismét az egyik heti szavazásunk eredményét vizsgáljuk meg: most éppen azt, hogy mit gondolnak olvasóink…..
anarchia-bt 2010.11.08 09:01:21
@Rá Dios:
Kiváló ötlet, de hosszadalmas és káros is, ha egy politikus 2-3 hétig is hatalmon lehet.
Az igazságos és gyors ítélet érdekében, még a beiktatásuk napján el kell tüntetni őket.
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
Kósa vagy behódolt Orbán előtt, vagy nevetségessé akarta tenni. Esetleg mindkettőt tette egyszerre. Nagy megtiszteltetés érte Debrecen városát, vagyis inkább a helyi Fideszt, de leginkább Kósa Lajos polgármestert. Az új közgyűlés alakuló ülésére ellátogatott Orbán Viktor…..
Most, hogy egyre többet tudunk meg a második Orbán-kormány terveiről, egyre hangosabb lett azoknak a szava, akik csalódottságuknak, kiábrándultságuknak, időnként pedig egyenesen félelmüknek adnak hangot. Ezeket a véleményeket figyelve akár arra is gondolhatnánk, hogy a Fidesz…..
anarchia-bt 2010.10.17 20:54:51
@tbb:
Ez a beszéd, légy öntudatos és állj a térdedre!
anarchia-bt 2010.10.17 21:05:29
@tbb:
Talán, mert sosem volt egy önálló gondolatod?
Egyébként nem zavar, sokan vagytok ilyen állapotban.
Sárdobáló Atomot Jeruzsálemre 2010.09.30 07:00:00
Valamilyen kifürkészhetetlen okból bizonyos körökben népszerű lett az Eurobarometer 2003-as felmérésére hivatkozni, amikor is megkérdezték az Európai Unió állampolgárait, hogy mely országokat tartják veszélyesnek a világbékére, és az előkelő első helyezést Izrael szerezte…..
Ez csak megtévesztés: a Kulti graffitijei valójában Badiny-Jós kódolt üzeneteit hordozzák   Az egykori Kultiplex nevű, a Tilos rádió stúdiójának is otthont adó szórakozóhely volt vezetője a Jobbik színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. Bodor András a XII.…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Pintér Sándor gergényis megjegyzése igenis ártott, és százalékokban mérhető kárt okozott. A leendő kormány bizalmi tőkéje a Véleményvezér olvasóinak körében magas, Horváth Csaba ötletét pedig mindenki ökörségnek tartja. Az elmúlt hét eseményei szavazásaink tükrében.…..
Érdekes pillanat volt, mikor először olvastam Kövér László kinyilatkoztatását, miszerint nem lesz egyszeri, nagyarányú adócsökkentés. A kárörvendő vitustánc és az énmegmondtamozás eufóriája helyett azt gondoltam, ezek - talán - mégsem olyan hülyék, mint amilyennek…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
A kuruc.info nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen Kubatov Gábor arról beszél, hogy a pécsi Fidesz szavazók jelentős részéről részletes adatbázisuk volt. Tudták az e-mail címűket, telefonszámukat, mobil-számukat és azt is, hogy mennyire fideszesek. Aztán később…..
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
anarchia-bt 2010.03.15 21:56:52
@Kivlov:

Remélem így fognak téged is jól szájbaverni egyszer te KÖCSÖG HIMRINGYÓ az állandó beszólásaid miatt!!!-aztán majd szaladhatsz a rendőr barátaidhoz feljelentést tenni.
Következzék egy kis privát elmélkedés, vagy ha úgy tetszik, okosság. Mióta jócskán megfeleztem a belögybölt bor mennyiségét, közben egy alapvető összefüggést is felismertem. Ti., hogy nem elég, ha  a vedelésben borozgatásban a mennyiséget és a…..
anarchia-bt 2010.02.28 17:09:54
@stupsi:
Akkor te már csak, egy lehet-hogy-nagyon becsületes ember lehetsz.
Holnapra tessék eldönteni!-mert kikérdezem.(ez a lecke mára)
Az utóbbi napokban a témahiányos kampányban meglepetészerűen tört elő a két választási forduló közötti visszalépések ügye. Ha jól rekonstruálom, az első mondat két politológustól érkezett, akik határozottan figyelmeztették az MSZP-t az általuk csapdahelyzetnek jellemzett…..