Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beny&Manna

48 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 váz:Mongoose Menace 2005Villa: Mongoose Menace 2005Hajtás: Taiwan Pedál: NoNameHátsóagy: Joytech T12/48Elsőagy: MongooseGumik:Hátul:duro, elöl:NoNameÜlés: NeuzerMarkolat: PremiumKormány:MongooseStucni:HaroLánctányér: MaliLánc:KMCFelnik: Mongoose Én ezt a Bike-ot…..
ROFL-net Vuvuzela Hero 2010.07.15 12:00:00
Nekem kell ez a játék :D  ..
 Írd meg nekünk te milyen BMX-et használsz!Írd meg, hogy miért azt választottad, mik az előnyei, mik a hátrányai, hogy bírják az  igénybe vételt.Köszi!Ja és még valami: a VB tiszteletére: www.vuvuzela-time.co.uk/fastlife.blog.hu;)..
 Szerintem sokan nem fogták fel hogy itt a nyár, vagy ilyen vagy olyan okból.Hidd el nekem nem olyan hosszú ez a szünet naggyából már csak két hónap (kb.60 nap és 1440 óra).Így inkább többet legyél kint mint bent persze nem akkor amikor 45 fok van árnyékba hanemm a késő…..
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
 Én márciusban vettem ezt a DC Court Graffik cipőt 18990 Ft-ért. Nekem nagyon tetszik alkalmas BMX-re mert pirulás szerkezetű a talpa (erről már írtunk, plusz a DC jelnél még zselés is.). Plusz a szinösszeállítás is jó. De mivel velúr a fekete rész vigyázni kell…..
1 éve vettem egy Adio Hamilton B. 12990-ért.Egész kényelmes kis cipő de nekem bmx-ezni nem a legjobb mert a talpa nem a legjobb.(erre van 1 O'neill cipőm) Tudni illik sokszor cserélgetem a cipőfűzőmet de ebben a cipőben nincsenek olyan karikák a cipőfűző helyén ezért nem egy…..
 Váz: Sunday Forecaster 20.75Villa: Odyssey Race ClassicBefogó: Odyssey CFLKormány: Odyssey Gary YoungFékkar: Odyssey M2Markolat: Odyssey Gary YoungRotor: Odyssey GTX-RFék: Odyssey EVO IIHajtókar: Odyssey TwomboltLánckerék: Odyssey BurlingtonLánc: KMCPedál: Odyssey JC PCFelnik: GSPORT…..
  "Én ezt a British Knights cipőt használom fél éve. Nagyon gyorsan kopik mert nincs fékem :) De mondjuk 5000 Ft-ért megérte megvenni . Ha van hátsó féked akkor ajánlom. Ha footjam-ezel akk fog 1 kicsit kopni, de az sem vészes."Köszi a képet és    …..
Írd meg te milyen cipőt használsz és küldj be róla képet nekünk. Ha akarsz írj hozzá egy pár sort(miért ezt választottad, érdekes-vicces történet,stb.)Elérhetőségek:Manna: martinveres@citromail.huBeny: hawker13@hotmail.comJelige: CIPŐElőre is köszi!..
Kezdjük az Adidassal: Rögtön elnyerte tetszésünket, amikor januárban először számoltunk be az adidas új Fortitude modelljéről. Íme a Neon csomag, ami három újabb változatot tartalmaz. Ezek is rendben vannak. Most folytassuk a Nike-val: Szinte mindig nagy sikerrel járnak az…..
Urban Lifestyle Hírek Rossz hír! 2010.05.27 14:49:00
Sajnos amit már mi is bejelentettünk BMX világbajnokság kellő pénz hiányában elmarad!A szervezők ígerete szerint jövőre már meg lesz tartva! Már nagyon várjuk mindannyian!..
Urban Lifestyle Hírek AKCIÓ! 2010.05.27 14:42:00
Csak a képet nézzétek!           Aki nem értené: Mishka akció május 28-tól 31-ig 30-50 %..
Név:Aroon RossLakhely:Austin, TexasTámogatók:többek közt a EMPIRE BMX az Odyssey és a Fox Váz: Sunday Funday 20.75Villa: Odossey DirectorKormány: Odyssey SpacebarsStucni: Odyssey ElementaryMarkolat: Odyssey Aroon Ross…..
Adri és Zsolti ..
Manna képe  ..
Légyszi írd meg nekünk a ti városotokban milyen a pálya?.1.Legyen tömör(5-6 mondat)! 2.A trágár kifelyezéseket hagyd el! 3.Ha van képed róla azt is küld el! 4.Élmények pl. itt tanultam meg mondjuk normálisan ugrani.Vagy mondjuk innen mentem egyszer egyenese a…..
Újra megnyit MÁJ.3-án az általunk kedvelt hatvanmérföld =D!Remélhetőleg nagyobb kinálattal.Cím: Gárdonyi üzlet ház ..
Urban Lifestyle Hírek MONSTER! 2010.04.16 18:04:00
 Fótózd le magad (vagy csak a Monstert) és kerülj fel a blogra! minden képet közzé teszünk lehet hogy kis idő múlva, de biztosan fent lesz! Feltételek: -Ne legyen gusztustalan                              …..
Urban Lifestyle Hírek Web Ajánló 2010.04.13 20:22:00
www.freecaster.hu Aki nézi az extreme sport tv-t annak ismerős lehet.De ez tényleg 1 olyan oldal ahol minden vidit képet megtalálhatsz. ..
Most az XLarge 2010 őszi kollekciójából kaptok egy kis kóstolót:D (csak a…..
 A verseny részleteit ott megtalálod, én most a cipőröl szeretnék egy kis leírást adni.A Garage Store 2010 tavaszi választékában nem a közepes szárú DC Tactic Mid cipők, hanem két félcipő található meg - jó hír azoknak a ridereknek, akiknek a magasabb szár folyton…..
Ha elromlott vagy még nincs zenelejátszód akkor figyelmedbe ajánljuk a Concorde D-200-ast    Nem ez nem iPod Shuffle, de pont úgy néz ki és ami még jobbá teszi az az ára!! A készülék maga 2490 Ft és magadnak kell venni hozzá Micro SD-t és még az is csak 1990 Ft…..
Ezen az oldalon a legújjab epizódokat nézheted meg!http://www.southpark-love.blogspot.com/   ..