Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerzetes17

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az MSZP és az SZDSZ mellett szélsőséges pártnak tartja a Jobbikot is Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) elnöke, mondván, a Vona Gábor által vezetett erő nem európai, nem szalonképes a keresztény kultúrkörben, és folyton összemos olyan…..
 Jobb-e a Jobbik?          A válasz minden konzervatív számára egyértelmű, de ezt most nem akarom konkrétan leírni, akinek van esze a cikk végén magától is rájön! Pár héttel ezelőtt látott napvilágot az ostoba és hazánkra káros program,…..
szerzetes17 2010.03.11 18:31:27
A magyar választási rendszerben az egyéni választókerületekben leadott voks mellett a szavazók pártok területi listái közül is választhatnak. Az egyes területek – 19 megye és Budapest – lakosságszáma itt eleve jelentősen eltér, ezért értelemszerűen eltérő számú…..
szerzetes17 2010.02.26 23:21:33
       Hol is kezdjük? Hát először is határozzuk meg, hogy mit jelent ez a fogalom. Az SZJA a természetes személyek belföldön megszerzett éves jövedelme után fizetendő, sávosan progresszív adó. Húúú, ez egy kicsit bonyolultan hangzott…..
 Konzervatív gazdaságpolitika (bevezető) Szeretném leszögezni, hogy írásom nem akar semmilyen politikai párthoz kapcsolódni.  A konzervatív gazdaságpolitika reakcióként jött létre a korábban rendkívül sikeresnek bizonyuló keynes-i gazdaságpolitika kimerülésének az…..