Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabcso

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
moszkvics Nyárfavirágzás 2010.06.17 22:03:00
Előre szólok, hogy ez egy unalmas poszt lesz! Pláne, hogy már nem is annyira aktuális, mert vége van má a virágzásnak itt is, meg gondolom otthon is. A nyárfavirágzás az, amit nyári hónak hívunk, otthon egy cseppet kellemetlen (már amikor nincs eső ugye), de errefele tiszta szopás.…..
Kedves olvasóim! Itt is beköszöntött a jó idő, ennek következtében "sajnos" lecsökkent az otthon, ébren töltött órák száma,  és így sajnos a posztok is kicsit megapadtak. Azért igyekszem, de hozzá kell tennem, hogy a blog.hu egy nagy rakás sz@r sajátossága,…..
moszkvics Házibuli 2010.03.22 22:42:00
A szombaton már említett buli igencsak szépre sikerült. Egy nemzetközi főzőcskés házibuliról van itten voltaképpen szó.Gondoltam próbára teszem a házigazdasszony szavahihetőségét, és fél hartra értem oda, és a hölgy már kellemesen kapatos állapotban fogadott. Pontosabban…..
Vasárnap délután véletlenül a Dreamflash nevű buborék fújós flashmob-ba keveredtünk a régi Arbaton. Ötödik alkalommal került megrendezésre, a tavasz alkalmából összegyűlik annyi ember, amennyi csak tud, buborékfújókkal, és tesznek egy nagy közös sétát Moszkva fő…..
moszkvics Rádió 2010.02.26 08:36:00
Vettem egy zsebrádiót a már említett elektronikai piacon a "Radiorinok"-ban.Azt hiszem itt nem szokás alkudozni, mert nagyon nehezen tudtam lelalkudni a 800 rubelt 650-re, és így is eléggé idegeseknek tűntek a végére.A rádióállomások eléggé szórakoztatóak,…..