Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ond vezér

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vácon örülhetnek. Öt év múlva a nemzetközi porondon fog szerepelni a csapat, legalábbis John Marshall angol tulajdonos szerint. Magyarra lefordítva a nyilatkozatot, Mr. Marshall öt év múlva már nem lesz itt, gyengébbek kedvéért: 2018-ig kiszáll a bizniszből, mert (idézet a…..
Nehéz, krva nehéz beharangozót írni, mikor már csütörtök van és a kell szó, mint megvadult Véber Gyuri liheg a tarkódon. Ráadásul mikor az európai klubfutball schön, sőt már-már wunderbar, mikor a Fradi az igazi bohóckodásnak kikiáltott Ligakupa döntőjében lemosta a Vidit…..
Viszontlátásra! - mondta Szentes Lázár a keddi, siófoki összecsapást követően újságírói kérdésre.Távol álljon a blogtól minden rosszindulat a Bohócliga bármely törzstagjával szemben, de Szentes Lázár olyan nekem, mint Dömének az absztinens ember: egyszerre sajnálom,…..
Pár hete történt, azt hiszem, a 21. forduló előtt 1 nappal, hogy az egyik közösségi portálon észrevettem: Bastille kollega épp nagy erőkkel tiszteleg Bohumil Hrabal születésének 99. évfordulója előtt. Első szégyenkezési köröm után, hogy e jeles dátumot nagy Bohumil-fanként…..
Robog a kék 139-es Ikarus, robog fel a Gazdagrétre, K. Dezső ül rajta, indokolatlanul. Leszáll a  végállomáson, orrát megcsapja a benzingőz. Április van, de a tavasznak még nyoma sincs. Szemben kocsmát szúr ki tekintete, és ha feltűnik egy kocsma egy ilyen történetben, hát…..
Egy híján a 20. fordulóhoz értünk. Az Albert stadion teltházas derbivel búcsúzik (ősi magyar szokás szerint nem utoljára…) a közönségtől, reméljük, a két szurkolótábor nem áll neki a bontásnak is. Az első az utolsót fogadja, „középházi” rangadók sorozatban. A…..
Hamarosan magyar a pápa, épülnek a stadionjaink, jönnek a románok és a Torghelle Sándoros bögrék is elég jól kopnak a fehérvári Liszt Ferenc utcában. Juhász Roland és Kádár is meghozta élete döntését és haza igazoltak egy-egy magyar sztárcsapatba. Tovább gyűrűzött a…..
Szerethető válogatottunk a négy nap alatt két meccset húzott be, és a remélt négy pont helyett úgy szerzett hatot, hogy az nemcsak minket, hanem talán saját magukat is meglepte, élén Szerethető Sándorbával, de ez most mind nem lényeg, mert egyfelől a másodikról Lotus írt közben…..
Ha a fenti mondat a Rómeó és Júlia második felvonásában hangzott volna el az öreg Capulet-től, akkor szegényebbek lennénk egy világirodalmi klasszikussal, ( Júlia viszont vélhetően gazdagabb egy Matyó-babával ha megfogadja az atyai tanácsot.) Nos a fenti mondat azonban ezúttal nem…..
Bárhogy hadakoztunk is ellene, tettünk meg mindent, hogy ne legyen így, négy évnyi stabil és kiszámítható működés után mégis begyűrűzött hozzánk az MLSZ-betegség, és benyeltünk egy kellemetlen koraőszi szervezési problémát, annak minden szövődményével együtt. Annyit…..
Nyugodt kis fordulóval köszönti az őszt a Bohóc, szó se róla. Leginkább gyermekkorom NB1-ének Csepel-Stadler és Vác FC Samsung-Veszprém párosításai köszönnek vissza a találkozókra pillantva, melyek közt csöndesen bujdokol egy tradicionál, egy aktuális és egy az utóbbi 10…..
3 a magyar igazság, plusz 1 a ráadás. Az annyi mint 4. Pont 4 fordulónyi lehetőség jutott mindannyiunk Döméjének a Ferencváros kispadján ebben a szezonban. Egyelőre. Ezt muszáj hozzátenni, mert a bohócliga útjai kiszámíthatatlanok, és aki azt állítja előre tud valami biztosat,…..
Vajon miért terjed el az az alapvetően hibás személet a magyar futballról szóló közbeszédben, újságcikkekben, nyilatkozatokban, hogy ez bizony nem jó, ez valami teljesen más, mint amit a világ többi részében focinak neveznek, egy teljesen más műfaj - szótári definíció…..
Két hete vív elkeseredett, de egyértelműen vereségre ítéltetett küzdelmet a nyári olimpia a Bohócligával szemben a nézők kegyeiért. A hét végén talán még indít egy utolsó, kétségbeesett rohamot a nézettség érdekében, de nyilvánvaló, hogy holmi kézilabda vagy egyéb…..
labdabiztos CZUK(K)ormentes NB1 2012.08.01 13:42:49
Hát, csak romlik a Bohócliga nevű presszó kínálata. Ugyan a Prukikávé fantázianevű melanzsot ismét mérik a kaposvári presszókban, és sztenderd elemeknek tekinthetjük az Üllői úti kisGössert is, vagy a borsodi palócviszkit, azért az elmúlt év során csak vesztettünk egy…..
Beszélik, hogy a hétvégén már holmi nyári olimpiára figyel a világ, de ki a fenét érdekel, amikor az NB1-ben is útjára indul a pettyes, kivételesen elhalasztott meccsek nélkül. A játékosok életük legkeményebb alapozásán vannak túl, harminc éves, egyszeres válogatott…..
Megérkeztünk, lassan vége. Kicsengetés előtti utolsó óra, vagy záróra előtti utolsó kör. Kinek hogy szimpatikusabb a megfogalmazás, a lényeg azonban nem változik : a pályán ez lesz az utolsó forduló. Eldőlt, hogy bajnok a DVSC, mögötte a Vidi és az ETO jön, de a 4. helyért…..
Hirtelen felborult napirendnek és hasonló munkahelyi rémségeknek betudhatóan kénytelenek vagyunk minimalista stílusban dicsőíteni gigászainkat hétvégi, idénybeli 29. performanszuk tiszteletére. A tervek között szerepelt, hogy megemlékezünk Lázok doktorról, aki excsapata…..
A bajnokság kilencven százaléka lefutott, a Loki gyakorlatilag bajnok, a veretlenségük megőrzése kérdéses csupán. Az ezüstért harcol még a Győr és a Vidi, a negyedik helyért reálisan a Honvéd és a Kecsó megy. Alul a Zetének már nem kell görcsölnie az első győzelemért, a…..
Szalad az idő, hétvégén már 27. alkalommal feszülnek egymásnak a Kárpát-medence (elvileg) legkiválóbb labdakergetői, hogy saját soraikból megválasszák a legeslegjobbat. A hétköz a kupadöntőt (benne fordulatokkal, remek tizenegyespárbajjal és a Garami Józsi bácsiban igen…..
Csöndes forduló elé nézünk a hosszú hétvégén, a dél-dunántúlit és a kelet-magyart leszámítva igazi rangadók nélkül, ám még izgalmas üldözési versennyel mind a kiesőzónában, mind a bajnoki serlegig vezető bársonyszőnyegen. Sok a nyitott kérdés, és ha a színvonal nem…..
Hála istennek az idei szezon is olyan szezon, amely a végsőkig kínál majd izgalmakat a kitartó szurkoló számára. A bajnoki cím még nem dőlt el, a mezőny közepén is folyik a helyek (f)elosztása, a kiesés vs. bennmaradás kérdés sem lefutott, mindössze két csapat szurkolói…..
Hill Valley, valahol az Egyesült Államok nyugati részén. Miután Dr. Brown és az időgép a tér-idő kontinuum valamely más pontjában jár már, Marty McFly és Jennifer családot alapítottak. Marty leszokott a gitározásról, kevéske szabadidejében új hobbit talált magának:…..
Eseménytelen hét után várhatjuk a bohócliga húsvéti fordulóját. Baranyában és Borsodban az elköszöntek az edzőtől szigorúan az érdemek elismerése mellett. Újpesten is villant a sárga lap az ultrák kezében, a csapat szerencséjére nem náluk, hanem Kecskeméten bugáztak meg 30…..
A börtönválogatott örökös kapitánya, Góré (polgári nevén Orsós István) a vasárnapi ebéd utáni pihenőn ijedt arccal fordult oda Sámlihoz (Balogh Antal), a csapat megtermett centerhalfjához: - Te Sámli! Még egy-kettő bejön ezek közül a kajmánok közül és soha…..