Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jersey.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Népiesch muzsika (szintetizátor?) hangjaira hasad a hajnal Szlovéniában, birkák legelnek lustán, FördősZé meg aszongya, hogy korábban minden jobb vót, mert villamos, internet és angolvécé nélkül is lehetett teljes életet élni, de még milyet. Ennek illusztrálására megmutatja a Nagykörutat meg két, a…..
Húsvétra tipp. Gyorsan elkészíthető. Pofonegyszerű. Mindenki kedvence kategória. Nem egy gejl sütemény, hanem az a tavaszi könnyedség, amire ilyenkor már úgy vágyunk. Egy falat mennyország. Egy csipet üdeség. Egy kis könnyed elegancia. Buja élvezet. Mit mondjak még? Szívből és melegen ajánlom. Szó…..
jersey. 2016.03.20 21:35:12
@Heni süt neked: nem volt vele baj, egyszerűen csak jobban el tudnám rendezgetni benne a kockákat és akkor evésnél sem bénáznék vele :)
Kevesen mondhatják el magukról, hogy képesek rendszeresen és nyugodtan végigaludni a naponta ajánlott hét-nyolc órát. Éjszakai pihenésünket nemcsak a stresszes munkahely, párkapcsolati nehézségek, vagy a későn elfogyasztott kávé nehezítheti meg, hanem sokféle alvászavar is. Ilyen például a…..
jersey. 2016.03.09 10:57:49
@Terézágyú: nem. Ez más. Tényleg nehezenn leírható érzés, zsibbadásra hasonlít inkább, nem a görcsre, bár annak is jót tesz egy kis séta, ha az ember meg bír mozdulni olyankor...