Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsomlee

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egy hét múlva kezdődő Google I/O konferencia számos izgalmat rejteget minden geek számára, többek között a Nexus tablet leleplezésével együtt a következő Android-verzió, a Jelly Bean kódnevű (talán 4.1, vagy 4.2-es sorszámú) OS hivatalos bejelentését (tegye fel a kezét,…..
Tegnap este megérkezett a Gingerbread update a Galaxy S készülékekhez, két hálózatfüggő (Telenor, T-Mobile) és egy független.Telenor: I9000XWJVT/I9000PANJV2 (Android 2.3.4)T-Mobile: I9000XWJVT/I9000TMHJV2 (Android 2.3.4)Független: I9000XWJVN/I9000OXXJV9 (Android 2.3.3)A frissítést…..
8110 Unimog U400. Kéne? A 8110 Unimog U400 talán még jobban várt készlet, mint tavaly a 8043 Motorized Excavator volt. Komoly hype van a doboz körül, nekem úgy tűnik, korábban nem legózó felnőtteket is meg akarnak nyerni vele a játéknak. (Úristen, egy…..
Menő robotok építéséhez elengedhetetlen, hogy a robot minél többet érzékeljen a világból. A Lego Mindstorms többféle szenzort kínál, például iránytűt, fény-, hang- és távolságérzékelőt. Az igazán hardcore építőknek azonban soha semmi nem elég: rájuk…..
Most, hogy lehetőséget kaptam és a blog társszerzője lehetek, gondoltam, megragadom a lehetőséget és írok arról, amit a legjobban kedvelek: a Technicről. Mint sok fiú, gyerekként mindig mozgó-működő masinákat szerettem volna. Nagyobb alkalmakra kaptam egy-egy készletet, de mindig…..
Azt hiszem a legellentmondásosabb kritika következik a blogon az eddig megjelentek közül, ugyanis úgy fogok egy TECHNIC készlet értékelésébe, hogy nincs viszonyítási alapom, először játszom ilyennel. (Ráadásul annyiban még változtatok is a z eddigi formán, hogy mostantól…..
zsomlee 2010.04.12 08:29:27
@tutuka: Rendben, igyekszem, Tudnál addig adni nekem egy pontosítást a végigjátszásról? Vagy ha a Végigjátszás: 8049 Tractor with Log Loader -es posztodat követem végig akkor megfelelő lesz!?
zsomlee 2010.04.24 20:22:21
@tutuka: megírtam 1 visszajátszást, hova küldhetem el, mert nem találom. :-)
Nem hiszem, hogy magyarázatra szorul, miért tökéletesen alkalmas a LEGO óvodás kortól egész az egyetemi szintig oktatásra. (Dacta, Education) A napokban Education vonalon egy olyan szett jött ki, amit biztos vagyok, hogy nem csak az iskolákban fognak használni (ahogy City-vonalon mi…..