Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimo.*

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Újra itt. Rég nem írtam, ez tény és való. Mára egy fanfiction jut. Ha valaki olvassa a gondolataimat, és fejtörést okozok számára ezzel a szóval, a fanfiction szót arra az írásra használják, amit egy anime (japán animációs film) vagy egy manga (japán képregény)…..
Február 12. Verőfényes napsütés zavarta meg édes álmaimat.Valaki suttog a fülembe.Azt mondja el kell mennie, de nemsoká itt lesz megint. Intek neki, hogy menjen csak, majd megpróbálok visszasétálni oda, arra a mezőre, ahol az előbb voltam. Eltévedek, nem találom a helyet.Valaki…..
http://animeszeged.my-goo.net/Na szóval az úgy volt hogy a nyuszifüles szőke lány nekilátott terveket szőni, és egy klub fénylett az út végén. A neve....Olyan még nincs.Na mindegy.Majd egyszer az is lesz.Jelenleg 11 taggal büszkélkedhet ezen kicsi fórum.Szegedi és környéki…..
 Én úgy gondolok erre a blogra, mint egy könyvre, minek kitéptem lapjait.Annyi mindent írtam már ide, s mindet külön szerettem, de nem tudnám őket visszaidézni.Kicsit sajnálom , hogy hirtelen haragom áldozatává vált, mindaz, mit egy "örökség"-nek tekintettem a…..
Drága Bloggerek!Véget ért szponzorált felhívásunk, melyben ti is népszerűsítettétek az olvasást! A meghirdetett nyereményeket kisorsoltuk, a szerencsés nyerteseket emailben értesítjük, így kérjük, hogy aki részt vett, lépjen be postafiókjába és ellenőrizze, hátha ő lett az…..
(elnézést kérek a késlekedésért, de nem volt időm vagy lehetőségem idáig kitenni taiki bejegyzését.gomen, Namida*)Nehéz lenne mindig a legjobbnak lenni. Nem lehetetlen, mert olyan nem létezik. Nincs megoldhatatlan feladat, csak gyenge ember... A csoda mindig a legjobbaknak jár. A…..
Aprócska élet Anya miért? 2007.06.30 19:18:00
Kérlek figyelmesen olvasd el és tanulj az esetből!   Az alkohol adója: egy ártatlan halála Elmentem egy buliba, Anyu, és emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így hát nem ittam semmi alkoholt.Büszke voltam, Anyu, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem…..
Leila&Lola 2007.10.22. Hétfő 2007.10.22 16:17:00
Lola&LeilaKülönböző időpontban keltünk.:Leila mondja:Én hamarabb keltem, mint Lola, és próbáltam őt is felébreszteni, ami be kell hogy valljak igen nehezen sikerült mit mondjak!!!Lola mondja:De Leila párnacsatával ébresztett és arra pedig senki nem akar felkelni.Leila:Először…..
 Kedves választópolgárok! Az AnimeBlog.hu kötelességének tartja, hogy az animevilág párhuzamosan folyó választásának apropóján bemutassuk a jelölteket, akik indulnak azért, hogy az animekarakterek vezetői legyenek. Természetesen mi sem volt kézenfekvőbb, hogy a magyar…..
Bocsi, hogy nincs rész, de tanulnom kell. Megígérem, hétvégén lesz. Már dolgozom is rajta. Addig is, hozok nektek egy kis unaloműzőt:www.nimo.blog.huNézzétek meg! Olvassátok! Remek blog (nekem tetszik.XD), két lánytól. Írjatok nekik komikat is! Én is tenném, de nem engedi a gép.…..
Jaaj. De rég írtam nektek. Mindig annyira el voltam foglalva, hogy már erre sem volt időm. Szegény Namida meg csak rágta a fülemet, hogy 'Írj már, írj már!'. Én meg mindig mondtam, hogy oké, írok, csak sosem lett belőle semmi. De ma itt vagyok és írok nektek Szóval, képzeletben…..
 Belegondoltál már, hogy hol lehet az emberi hülyeség határa? Én már igen. És arra jöttem rá, hogy elég magasan. Nem elég, hogy mindenkinek megvan a saját problémája, még azt is hallgatnom kelljen, hogy XY (esetleg Z) milyen idiótaságot művelt már megint. Pff! Hova jutottunk…..
Valaki azt mondta nekem, hogy neki vannak céljai. Hogy el szeretné őket érni. Ezen én elgondolkodtam. Vajon nekem vannak céljaim? Bizonyára igen. De hogy minden áron el szeretném-e őket érni, nem tudom. Nem lennék képes megtiporni embereket csak azért, hogy nekem jó legyen. Mi lenne…..