Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluxation

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
VV Iza pinája versus beretva. Bónuszvideó a végeredménnyel.   ..
fluxation 2014.02.07 10:06:58
@zaphodbeeb: Mire számítottál, valami izgire a paksi bővítésről?
(Fotó: rtlklub.hu) Tizenöt éve (október 26-án) indult a Barátok közt, a ma esti, hosszabb epizódban ezért olyan szereplőkkel találkozhatnak a nézők, akik hónapok vagy évek óta eltűntek a sorozatból. A Bors úgy tudja, hogy a jubileum alkalmából forgatott részben Vili bácsi…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Kedves rendőrség! Önök 11 ellenzéki tüntetést tiltottak meg a közlekedés súlyos akadályozására hivatkozva, illetve egyet, mert szombaton zavarná a parlamenti takarító néni működését. A mi közlekedésünket nem akadályoznák ezek a tüntetések. El tudunk tekinteni…..
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
Gyöngyöspata az egész beteg magyar nagypolitika puskaporos hordójává vált. A Jobbik által feldobott labdára az összes létező oldalról beindult a politikai katasztrófaturizmus. Az annyi mindenre kapóra jövő konfliktus következményeit pedig továbbra is azok szenvedik meg, akik…..
fluxation 2011.04.27 23:20:14
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
Subba Viktorok 2010.12.07 12:53:36
Kommentből, internetről, mindenhonnan...
fluxation 2010.12.07 18:28:56
@Gyugyelákné:

Azonnal távolítsa el magát erről a szenny oldalról! Kérem kaccsolja ki!
Subba Facebook: PG kiakad 2010.11.25 13:04:00
Hamvai PG nem értett egyet azzal, hogy nálunk is legálisan lehessen fogyasztani kutyahúst...
Amikor megírtuk pár hónapja az első olyan posztunkat, mely a Fidesz és Orbán Viktor pálfordulásaira hívja fel a figyelmet, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összegyűlik megint újabb fél tucat „álláspontváltozás”.  A fülkeforradalommal nem csak a szocialisták…..
Az Örülünk, Vincent? blog bemutatja a Világszabadalom! magyar adórendszer®-t. Az adórendszer, melynek elveit az április választások során a polgárok elsöprő többséggel megszavazták, méltányos, egyszerű és munkára ösztönöz. Az adóbevallás — csattanós választ adva…..
fluxation 2010.10.02 13:01:43
@ó jaj: Én már így kértem most is.
Jó magyarok nem kölcsönözhetik ki könyveiket egy olyan intézményből, melynek nevét egy kommunista adja. Szabó Ervint felejtsük el. Bűnös. Pontosan miért, nem tudom, de legyen annyi elég, kommunista. Nem érdekel, hogy ő építette ki a közkönyvtár-hálózatot vagy ő honosította…..
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
fluxation 2010.06.02 13:29:25
@Silent Bob: Mondjuk az tényleg elég gáz volt.
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
globalicum Újra PénTÖK 2010.05.28 08:00:00
Fijuknak és jányoknak vegyessen :) ..
fluxation 2010.05.29 00:08:12
fluxation 2010.05.29 01:00:07
Mi, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének azon tagjai, akik olvastuk az Evangéliumot, mielőtt kereszténykedni kezdtünk kijelentjük, hogy az ószövetségből is elolvastunk pár sort. Ezért tudjuk, hogy Teremtőnk nevét hiába nem vesszük. Főleg nem politikai nyilatkozatainkban,…..
fluxation 2010.05.29 00:02:44
@t a m á s: Hát igen, vízen járástól kezdve sorolhatnám, egyre nehezebb lesz letolni a fiatalok torkán.
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
fluxation 2010.05.28 07:58:16
@Franciska18: Igen van hülye minden oldalon, de most erről a kis köcsögről van szó, nem másról. Kálmán :DDD
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
fluxation 2010.05.16 03:25:23
Nagyjából 90% a valószínűsége annak, hogy a Fidesz megszerzi a kétharmados többséget a Parlamentben. Korlátlan hatalma még egyetlen magyar pártnak sem volt 1989 óta, nem csoda, hogy a legjellemzőbb hozzáállás a hírhez pártállástól függetlenül a kíváncsi várakozás.Sokan…..
fluxation 2010.04.15 21:12:23
@triumphator: te a szavazók "súlyos többségéről" beszélsz, madmanic78 meg a magyarok "súlyos többségéről".
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Egy középiskolás srác baloldali és Jobbikot kritizáló videókat tett fel a youtube-ra „józanmagyar” néven. A Jobbik-szimpatizánsok természetesen rárepültek, és szokásuk szerint zsidózták, buzizták. Nagyon fájhattak némelyiküknek a kis videók, mert…..