Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domibácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
domibácsi 2016.09.21 22:17:56
@pamut: Úgy tűnik az orbánfóbia gyógyíthatatlan ! Te is fosod a szót
fröcsögsz Orbánra meg a Fideszre, közben nincs egy önálló gondolatod,
csak felmondod a Népszabadságot, papolsz gyűlöletről, meg korrupcióról
persze egyiket sem tudod bizonyítani, ráadásul a hozzád hasonlók,
legalább húsz éve ezt a csontot rágják. Ráadásul nem veszed észre, hogy
Orbán nélkül már három kigyúrt muszlim '"menekült' feküdne az ágyadban
és kefélné a feleséged.
domibácsi 2016.09.27 10:24:46
@pamut: Nagyon köszönöm, mindkettőnknek jót tesz !
Tegnap színházba mentem megnézni egy darabot, ami egy konyha életét hivatott volna bemutatni. Terveztem már egy ideje, hogy kipipálom a listán, estére meg is adatott. Nem voltak túl nagy elvárásaim, így amikor a színpadnyi, berendezett konyha díszlete előbukkant, még meg is jegyeztem, hogy végre egy…..
Önmagában ebben a levesben nincs semmi különleges. Persze nem azt állítom, hogy teljesen hétköznapi vagy, hogy amióta az eszemet tudom így főzzük. Mert nem így van. Ez egy klasszikusan olyan levesféle, ami azért született meg, mert tényleg abból kellett főzni, ami éppen a hűtőben volt és hát ez lett…..
Meggyőződésem, hogy sokan a székelykáposztát "nagymagyar" ételnek gondolják, pedig nem az. Már-már közhelyes a története, szerintem a legjobb ételek mindig valami hasonló regefonál mentén születnek meg. Adott egy Székely József nevű pasi, aki mellesleg és merő véletlenből…..
domibácsi 2015.12.01 17:12:28
@A fickó: Nagyon szép! Anyám (Partiumból származott) receptjeit folyamatosan küldte 56-ban "disszidált" bátyámnak, aki egyik Karácsonyra készített egy összefűzött fénymásolt füzetet a számomra. A székely káposzta saját kovászolt változatban szerepel. Számomra hatalmas érték a gyönyörű kézírásos receptek gyüjteménye.