Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schtroumpfette

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, nem mi találtuk fel, csak rájöttünk, elnézve Bryan Adams vasárnapi koncertjét Budapesten. Pofonegyszerű  a recept: rock and rollnak hívják. Majdnem el sem mentünk a kanadai rocksztár fellépésére a budapesti Papp László Arénába. Aztán mégis megharcoltunk a dühöngő…..
Még hogy a politikusokat nem lehet szeretni?! A magyar-izlandi párhuzam legszebb bizonyítéka, hogy csak nekik és nekünk van olyan pártunk, amire méltán lehetünk büszkék. Reykjavíkban választást nyert a Legjobb párt, Magyarországon pedig a Kétfarkú Kutyapárt hódít. Győzött…..
A Douglas Adams és a törölköző rajongóié a május 25-e. Hogy miért is egészen pontosan, és mi a válasz a végső kérdésre, ezt megtudhatjátok ide kattintva...
Napilájk Napinájk 2010.05.24 12:33:00
Sportosan végződött a múlt hét, úgyhogy pótolnám pár félmondatban a blog hiányosságait a témában. Bajnokavatás fociban és kéziben, és persze a fő jó hír, Budapest rendezi a jégkorong világbajnokságot, azaz itthon drukkolhatunk a feljutásért küzdő fiúknak. Ami viszont a…..
Napilájk Aki nem volt tömbináló 2010.05.23 06:28:00
Lájkoljuk a névnapokat. Különösen a nőieket. Főleg, ha jó szívvel megvendégelik a gratulálókat. Nem, nem konkrét célzás volt. Általános felhívás keringőre. Meg szabad jegyezni. Amíg realizálni tetszik a Nyájas Olvasónak, ajánljuk szeretetteljes figyelmébe napi…..
schtroumpfette 2010.05.24 12:18:57
„Enyhe telünk van” – nézett ki a szakadó esőben a ponyva alól vízitúra társam, még az előző évezredben egy hasonlóan télies nyáron, talán Sárváron, a Rába folyó partján. Miközben minden második ember vicceskedve vigasztal, hogy legalább aranyat ér a…..
Ha nem is vagyunk Örömódához megfelelően emelkedett hangulatban, mindenféleképpen szeretnénk e nyugalmas vasárnapon felköszönteni a „vén Európát”. Görög válságostul, hülye bürokráciástul, brüsszeli gofristul. Ajándékul pedig ajánljuk névrokonának legnagyobb…..
Kis világunkban nem mindig a méret a lényeg, bár ez nem az utóbbi hetek, hanem inkább eddig életem tapasztalata is lehet. Nem is ez a fontos, hanem, hogy elkészítettem a Kicsi top listát, azaz összeszedtem 10 olyan dalocskát, amiben nem a „nagyokról” van szó. Csak nektek,…..
A ljubljanai divízió I-es világbajnokság pénteki sorsdöntő mérkőzését 4-1-re elvesztette a magyar jégkorong válogatott a szlovének ellen így nem sikerült visszajutniuk az A csoportba. A torna legjobb védője magyar játékos lett, Horváth András személyében. (Saját cikk a…..
Napilájk Ez a harc lesz a döntő 2010.04.23 11:34:35
Péntek este eldől, hogy a magyaroknak vagy a szlovéneknek sikerül-e visszatérni az A csoportba. Eddig a magyar válogatott az egyetlen 100 százalékos csapat négy mérkőzés után, szerda este ugyanis komoly küzdelemben felülmúlták a briteket 2-0-ra. Azt a csapatot, melyet a…..
Napilájk Kiütéses győzelem 2010.04.21 14:08:50
Kedden drukkerszemeket gyönyörködtető játékkal, 8-0-ra nyert a magyar csapat. A neheze viszont csak most jön, szerdán a briteket, majd pénteken a szlovéneket kell megverniük a feljutáshoz az egyre megnyugtatóbb formában játszó fiúknak.   Keddre Ljubljanát teljesen ellepték…..
Vasárnap a magyar válogatottnak sikerült olyan fölényes győzelmet aratni, hogy a nagy ünneplésben még a blogírást is hanyagolnom kellett. Kedd délután a horvátokkal mérkőznek meg, Reméljük, hogy a lengyelek elleni szinten fognak pörögni a fiúk.    Vasárnap…..
Napilájk Miért éppen Ljubljana? 2010.04.17 19:22:22
Mert a szlovén fővárosban most péntekig minden a jégkorong körül forog. Mert itt küzd a magyar csapat az A csoportba való fel-, illetve visszajutásért. Nem is esélytelenül. Élménybeszámoló az első napról, az első győzelemről. Mert a szlovén fővárosban most péntekig…..
Nagyon becsülendő 4-2-es győzelmet arattunk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság nyitómeccsén. Mérkőzésen belül folyamatosan és sokat javult a magyar válogatott teljesítménye, mert az első harmadban mutatott indulósebesség kevés volt a Dél-Korea elleni sikerhez. Az…..
schtroumpfette 2010.04.17 17:06:47
@somagyik: Úgy tudom,h 9.45-10.15-ig lesz.
Napilájk Tömeges táncreakció 2010.04.15 19:34:00
Táncparkett az egész világ – mondhatnák a napjainkban egyre gyakrabban feltűnő flashdancerek. A modernizált shakespeare-i gondolat képviselőinek előfordulási helyei leggyakrabban a pályaudvarok, plázák, és egyéb hangosítással rendelkező épületek. Céljuk: a közös,…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Napilájk A költő sose lódít 2010.04.11 15:25:00
A költészet demokráciája, vagy a demokrácia költészete. Egy nap, két dal. No komment.        ..
Hoppá, igenis van választás, méghozzá állati jó!  A Fővárosi Állatkert idén jól összerakott kis színessel szállt be a politika kampányplakátok küzdelmébe. Igaz, nem voksokat kérnek, hanem adónk egy százalékát. És mit ígérnek? Jó programot és szimpatikus…..
Napilájk Boldog nyuszit! 2010.04.04 10:04:00
Kétségkívül állattanilag a húsvét a legidiótább ünnep. De ha már valamiért kitalálták, hogy a nyúl tojja (vagy csak hozza?) a csokitojásokat meg a színeseket nem árt, ha megjegyezzük: életveszélyes fenyegetést is jelenthet egy tapsifüles. Húsvéti különposzt Monty…..
Ma megtudtuk: feloszlik a Kispál. Hallottuk: megszűnik a Mónika show. Jó hír viszont mindenkinek, hogy ezen a drámai napon - április elsejével - elindult a napilajk.blog.hu. Zászlónkra a 2009-es év abszolút győztes szavát a lájkot (lásd még lájkol) vettük, ezzel jelezve, hogy a…..