Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[ckckckck]

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget nyereséges lett. Több tízezer jegyet adtak el a nullszaldó felett, és látogatórekord is dúlt a csütörtöki 85 ezer látogatóval. Azon lehetne vitatkozni, hogy elbír-e ennyi embert egyszerre a rendezvény, meg azon is, hogy kellenének még helyszínek (rockszínpad,…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
[ckckckck] 2010.08.24 10:23:17
@Publius Decius Mus: Én nem mondtam ilyet, hogy csökkentené. Én leszarom, hogy csökkentené-e. Engem az sem érdekel, hogy a te anyádat/gyerekeidet megöli-e valaki az új szabályozásnak köszönhetően, vagy sem. Shit happens. Engem az érdekel, hogy én megvédhessem a saját életemet, a gyerekemet, a feleségemet.

És nagyon sajnálom az amerikai rokonaidat, szerintem költözzenek olyan környékre, ahol kevesebb a néger.
[ckckckck] 2010.08.24 10:30:09
@Publius Decius Mus: Ebben sajnos teljesen igazad van, bár jelezném, hogy a társadalom morális/erkölcsi szétrohasztása ugyanannak a törekvésnek egy másik vetülete, hogy ti. a magyar társadalmat teljesen alkalmatlanná tenni az önvédelemre. Amihez az ágensek gyönyörű asszisztenciát kapnak magától a társadalomtól.
[ckckckck] 2010.08.24 10:33:46
@vokalpatriota: Barátocskám, a besurranók azért vannak ezzel tisztában, mert az esetek nagy részében ez így is van. De tudod vannak olyanok, akik nem fél perc alatt ébrednek föl, hanem két másodperc alatt, és az adrenalinfröccsöt is elég jól ismerik ahhoz, hogy tudják kezelni. A kedves ismerősömnél is ebből indult ki a besurranó, gondolom, aztán szerintem eléggé meglepődött, amikor törött orral és szakadt térdszalaggal végezte.
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
  Naponta olvasom a Népszavát, ha tehetem, hallgatom a Klubrádiót, egy marxista aktivistáról elnevezett könyvtárban (tehát nyilvános helyen!) átlapozom a 168 órát, és ha Kálmán Olga nem hívja meg hetente egyszer Kolláth György alkotmánypingvint az Egyenes beszédbe, akkor…..
[ckckckck] 2010.06.21 15:05:08
@axispolaris: Nincs igaza. Ugyanolyan szentimentális és humanista nézőpont ez, mint az összes többi. Azt fölhasználni érvnek _bármi_ ellen, hogy emberéleteket követelt, és hogy páran szenvednek benne, hogy embereket taszított az alkoholizmusba* kisszerű és nyárspolgári horizont, a szemhatár legfeljebb a sokasodjatok és szaporodjatok parancsáig ér. Persze attól még a demokrácia igen hitvány képződmény, és elképesztő méretű munka van a világ szétrothasztásában, de aki azon az alapon támadja a demokráciát és a kapitalizmust, hogy ott néhány proletárnak rossz, az a kasztrendszert meg azon az alapon fogja támadni, hogy ott milyen rosszul érzi magát egy csomó csandala. Az ilyeneknek pedig nem lehet igaza, mert nem princípiumok vezérlik álláspontja kialakításában, hanem szentimentális mozgatottság.

* Ami egyébként szintén téves meglátás. Vannak emberek, akiknek alkatilag fekszik a létkönnyítés eme formája. Egyszerű, hitvány emberi gyengeség, ugyanúgy, mint az öngyilkosságba menekülni, mert holnap esetleg nem lesz pénz cigarettára.