Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lámaszemekék

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Lámaszemekék 2011.05.11 15:13:20
@Nard:

"...hogy egy terméketlen selejt örökbefogadhassa. "

Ezt gyönyörűen mondtad, köszönjük!
Remélem nemigen lesznek utódaid!
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Subba Subba szív iWiW: GIZDÁN 2010.09.24 08:30:00
Egyétek vegyétek! Megdolgozott az IGEN-ért Nyári tábor Tibivel (többi kép is kötelező, fotosopp artista!) No comment GIZDÁN Öcsi tetoválja nev fatert (nevelő!) MiLF Csöcsi Fasztorta CORFU - a megvalósult álom Csöcsi2 PiLF Csöcsi3    Biztos hallottatok már arról -…..
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..
Lámaszemekék 2010.07.13 12:00:24
Off:
@gudmen: ez elhangzott a filmben, vagy honnan tudod? Nekem nem rémlik, hogy ilyet mondtak volna.
Zseniális teleképregényt talált mikes a youtube-on. Az ismeretlen szerző elkészítette a Szomszédok új epizódját, amiben Kutya úr gárdistaként parlagfüvet szed, Vágási Feri nem tudja, hogy mi az az aktív tábla, és Taki bá megint elütött egy huligánt. Néhol nincsen hang,…..
Lámaszemekék 2010.07.01 16:15:28
@shitgun:

Azt mondtam volna, biztos csak 16 éves vagy azé' :) !

Szerintem is kutyajó!