Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaloganyfelix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
  Mint már beszámoltunk róla, pénteken Lelky Lolával és Naményi kollegával részt vettünk a Magyar Demokratikus Charta rendezvényén, ahol a fő attrakció Gyurcsány Ferenc volt.   Az alaphangot Vitányi Iván adta meg, aki a munkásmozgalmi legendárium szerint már az…..
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
csaloganyfelix 2010.03.15 20:04:04
  Az MDF kitűnő hitvalló videóiból készített összeállítás átütő sikert aratott, pár nap alatt tízezrek ismerkedtek meg az új politika új minőségével. Azt gondolnánk, hogy az MDF örül a hirtelen jött óriási figyelemnek, de nem. Somogyi Zoltán nyílt levélben…..
Az utóbbi években az aktuálisan futó politikai kampányokba megzakkanni készülő választópolgár megszokhatta, hogy az MDF akcióin, megmozdulásain lazíthat a leginkább felhőtlenül. Ott van példának legalább három választási hadjárat, ahol a párt imázsát a bajusz köré…..