Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reklámügynök

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokan voltatok kiváncsiak a fajta toplistákra, ezért elküldtem az erre vonatkozó kérdést a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének (MEOE). Örömmel jelentem, hogy megérkezett a válasz, amelyből kiderül, melyek voltak az elmúlt évek legnépszerűbb kutyafajtái …..
Gondolataim a Canon és Nikon közötti különbségekről, a rajongók közötti vitáról, a vita fölöslegességéről. Nem akarok újabb vitát nyitni, nem flamebait a cikk, csak le akarom írni mit gondolok én, egy fogyasztó szemszögéből, aki képeket akar készíteni, a marketingcirkusz…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!    Az én történetem már lassan egy éve az álláskeresésről szól. Eddig közel 10 évet töltöttem az egyik német tulajdonú műszaki multinál (ahol nem a "hülyék" vannak) Nevet konkrétan csak azért nem írok, mert  szinte azonnal…..
reklámügynök 2013.12.01 20:00:28
@Szumátriai Patkánymajom: szerintem ezek után tök mindegy mit írok. Semmi értelme. Az ostobaságodról meg csak annyit, hogy olvasd el a saját hozzászólásod. Attól szerintem nem nehéz okosabbat írni.
reklámügynök 2013.12.01 21:02:21
@Szumátriai Patkánymajom:

Összejönne, de nem látom értelmét. Te az első hozzászólásodban nem véleményt írsz, hanem földbe döngölöd az amúgy is padlón lévő poszt íróját. Ez nem vélemény, már megbocsájts, hanem butaság. És még óvatosan is fogalmaztam...

Neked harmincas éveid közepén mi célod van a megkeresett pénzeddel? Mert a legtöbb (normális) ember azért dolgozik, hogy otthona legyen, családja és nyugis élete. Te pont az ellenkezőjéről beszélsz. Ami neked lehet jó, de nem az a frankó. Mondom mindezt úgy, hogy negyvenes éveim elején nincs családom, nincs otthonom és nem igazán nyugis az életem. Három éve állást keresek.

Majd Te is észre fogod venni - talán nemsokára, hogy az idő előre haladtával egyre nehezebben fogod tudni megtartani az állásod. Ne adj Isten, ha elveszted milyen nehéz lesz másikat találni. Mert elmondom neked, most az megy, hogy tele van a munkaerő piac pályakezdőkkel, akiknek az állam kifizeti a bérét. Hasonlóan a tartós álláskeresőknek. Álláskereső viszont csak akkor lehetsz, ha közmunkát vállalsz. Miközben nyugdíjasok és diákok (és egyre több csökkent munkaképességű) végez munkát úgy, hogy nem kell utánuk a multinak járulékot fizetni, eközben életerős, egészséges fiatal apukák és anyukák segélyekért és közmunkáért állnak sorba (nem a cigányokra gondolok).

Szerinted jól van ez így? Mert szerintem nincs? Ezeket az embereket ki kéne venni a munkaerőpiacról és a mostani segélyezettekkel helyettesíteni. Akik után a multinak meg kéne fizetni a rendes járulékokat. Tudom, ez mindenre nem lenne elég, de a nyugdíjas élvezhetné a jól megérdemelt pihenését, a diák tanulna, stb. Egyszerűnek hangzik...

... mégiscsak leírtam. Tudnék még mit írni. Három év alatt hihetetlen dolgokat tapasztal meg az ember. El sem hinnéd. Azért nem szívesen írogatok, mert látom milyen kommentek vannak és ez elég elszomorító.
Egy Ákos-Quimby koncert és egy román drogprevenciós mozgásszínház lesz csak jövőre a Szigeten. „Végre ki kell jönnünk nullszaldóra” - nyilatkozta Gerendai Károly. Mivel az infrastruktúra nagyon sokba kerül, a programokon kénytelenek húzni, viszont jövőre négyszer annyi…..
Szívszorító és egyben sújtó belegondolni, hogy még 2009-ben is az iWiW jelentette az elsődleges közösségi hálót itthon - a facebook pedig afféle külföldön dolgozó- erasmusos fiatalok gyűjtőhelye volt, de ott is csak mutatóba láthattunk magyar állampolgárt. És ez alig 4 éve…..
reklámügynök 2013.01.06 22:10:11
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
reklámügynök 2013.01.01 15:13:22
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Lorettának sikerült tavaly az év 13. hónapjában csomagot váltani a Telekomnál, amivel technikai problémák akadtak (nyilván a másik idősík kicsit megzavarta az rendszert), ezért naiv ügyfél telefonon próbált segítséget kérni. Hogy mégse aggathassuk rá a naiv jelzőt,…..
reklámügynök 2011.05.30 23:13:34
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
reklámügynök 2011.04.14 11:26:39
@Légiposta: Te mit vergődsz itt bakker! A sztori nem erről szól! A fasza fiuk is ugyan úgy megfizetnek a bűneikért, mint a szőke ciklonok.
reklámügynök 2011.04.14 11:43:00
@Légiposta: Figyu ez az egész cikk kamu, ha pedig igaz valjuk be őszintén elég gáz sztori, nem csodálom, hogy kihozza az emberekből az állatot.
Két gyermekes anyuka, és amatőr dj szeretne lenni. Árult matyó hímzést a Citadellán és főzött kávét Ausztráliában. A marketingszakma elismert képviselője, miközben mindössze négy munkahelye volt eddig. A UPC marketing és tartalom vezetője, Grósz Judit az ad:renalin kamerája…..
Hirtelen ez a dalszöveg töredék jutott eszembe a Belga Magyar nemzeti hip-hopjából, mikor olvastam P. levelét. Nem szövegelt sokat, a képek úgyis magukért beszélnek. 1. kép: A közterület-felügyelők leparkolnak a kocsijukkal, ahogy illik. Példát mutatva valamennyi jogkövető…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Nem, nem hagylak titeket ma sem rendes poszt nélkül. Dinyus a karácsonyi bevásárlási verseny hajrájában egy idegbeteggel találkozott össze, de becsületére legyen mondva, hogy megpróbálta tisztázni a félreértést. Persze van, akivel nem lehet mit kezdeni...A mai díjnyertes hülye az…..
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
reklámügynök 2010.12.08 15:06:26
@daito: "... mert a törvény arányosságot vár el; ha valaki elviszi épp a kocsid, és te meg vesén vágod - az élet és testi épség tekintetében elkövetett cselekmények nincsenek arányosságban."

Tehát, ebben az esetben az lehet a megoldás, hogy megpróbálom én is ellopni az ő kocsiját? :)

Tudjátok mi lenne a megoldás: a nyilvános kivégzés. Nem sírnék, ha emiatt zárnának le a felvonulási teret és a TV élőben közvetítenének, ahogy felakasztják az autótolvajokat.
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
reklámügynök 2010.12.01 14:23:25
@az igazi medwe: pont azé nem írja meg
reklámügynök 2010.12.01 14:25:41
@isti77: pedig van ilyen , én is láttam már hasonlót
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
reklámügynök 2010.12.01 14:12:44
Elég nagy jóindulat kell ahhoz, hogy elismerjem Kozi igazát abban, hogy a lenti képen látható tábla ki volt takarva, nagyon olyan szögből kell nézni, de még úgy is látszik. Lehet, hogy hülyén helyezték el, de nem vagyok benne biztos, hogy jól jár azzal, hogy a feljelentést…..
reklámügynök 2010.11.18 08:35:00
@Frigyesmester: Magyarország hány településén van a 3200-ból meki, pláza, na jó benzinkút sűrűbben, de vannak téréségek ahol az is 40-50 km-enkét. A posztból nyilván kiderült számodra is, hogy a posztoló, nem véletlenül nézegette a térképet. Lehet, hogy a mekit kereste, hogy megtudjon állni további térképnézegetés céljából:) Egyébként én is jártam már úgy, egy egyutcás településen kellett megállnom térképnézegetés céljából, és nem volt más lehetőségem csak a buszmegálló.
Levelében nem is a sajnos már megszokott "drága és nagy autóm van, kotródjon mindenki az utamból" mentalitású X6 vezetőn akadt ki Péter, hanem azon, hogy még egy rendőrautó is kénytelen volt előle lehúzódni, hogy ne ütközzenek össze és ennek ellenére a rendőröknek…..
reklámügynök 2010.11.15 11:36:18
Volt már olyan poszt régebben a blogon, ahol kategorizáltuk a sofőrtípusokat (aki megtalálja, hogy belinkelhessem, az kap egy pirospontot), most fordítunk rajta egyet, a gyalogosokról lesz szó. És egy szinttel lejjebb megyünk a struktúrában, Richelieu ugyanis azokat az alfajokat…..
reklámügynök 2010.11.10 17:04:53
@trixilw: ezt a kommentet nem 'tom miért nem láttam :(

Szóval leírtam ugyanezt!
reklámügynök 2010.11.10 17:16:51
@trixilw: Erről egyébként eszembe jutott egy sztori. A vácin befelé a fóti úti kereszteződést elhagyva a lámpa nélküli zebrához értem a külső sávban. Néni bambul, áll a zebra előtt, látszik át menne. Én megállok neki a külsőben, de tovább bambul, rám se néz, csak mered maga elé, néha elfordítja felém a fejét, de elnéz felett, mögém, mintha a forgalmat bámulná. Néhány pillanat múlva a belső sávban fehér astrás srác megáll, ahogy kell, szabályosan. Néni bambul tovább, ránk se bagózik. Mögöttem is és a belső sávban is elkezdtek gyűlni az autók, noha nem volt nagy forgalom napközben. Érdekes módon mindenki türelmes volt, senki nem dudált.
Összenéztünk az astrás sráccal és elkezdünk röhögni, na ekkor indult el a néni nagy sietve, rohant, szinte rohant...
reklámügynök 2010.11.10 17:18:45
@gyvy: betépett kamikaze
A rosszmájúak akár happy enddel végződőnek is vehetik Dani levelét, ugyanis két nagyon sietős, figyelmetlen autós zúzta le egymást. Érdekes módon kivételesen nem a hátul jövő a hibás a konkrét balesetben, el is húzta a csíkot ennek megfelelően. Helyszín: Árpád fejedelem…..
reklámügynök 2010.11.09 15:36:45
@szaGértő: van ilyen!
carcam.hu/smarty-kamerak/
Ezzel már én is szemeztem, de kicsit borsos az ára.

Egyébként a közúti veszélyeztetés lehet, hogy belefér, de a biztosító egészen biztosan kimagyarázná
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
reklámügynök 2010.10.14 17:38:32
@blaB: vagy olyan lesz mint Kápmegyeren a Külső Szilágyi mellet kerékpárútnak kijelölt járda. 10 m-ként keresztberepedve.
reklámügynök 2010.10.14 17:58:23
Ennek a bringaútnak semmi értelme. Ha már annyira propagálják a bringával melóba járást (www.bringazzmunkaba.hu), igazán utána nézhettek volna, hogy hányan járnak Dunakesziről Fótra, vagy Fótról Dunakeszire dolgozni. Más: Vác irányából érkezve bringával két úton folytathatjuk (folytathatnánk) utunkat Budapest felé, de mindkét úton van egy kis "hiány". A régi 2-esről már szó esett, a másik pedig ami reptér mellett (Pálya út) fut végig D.keszi alsón elfogy és Káposztáson folytatódik a járdán. D.keszi alsó és Kápmegyer között nem egy életbiztosítás a bringázás, bár korántsem annyira hosszú mint a 2-es, ahová ugye csak szabálytalanul lehet behajtani. De ez utóbbit talán kilehetett volna hozni ebből a lóvéból amiből a fótit.
reklámügynök 2010.10.18 09:07:30
@tarajka: durva
Az 56-osok tere (ex-Felvonulási tér) az egyik utolsó, a belvároshoz közeli ingyenes parkoló, sokan használják P+R-ként jobb híján. Reklámügynök is itt szokta letenni az autóját, amikor épp nincs lezárva. Mert elég sűrűn előfordul, hogy valami rendezvény miatt nem lehet itt…..
reklámügynök 2010.10.14 12:11:01
@pakesz: ezt nem értem :(
reklámügynök 2010.10.14 12:12:45
@pakesz: "T. reklámügynök!
es olyan nem volt, hogy odamentel es nem volt ott az auto? mert hat ilyen is van nyugaton osztan BKVhacc ki pesterysebetre mert ott van a lerakat " - mármint ezt
reklámügynök 2010.10.14 14:32:15
@pakesz: Így már értem. Szerintem ez vállalható, főleg azok után, hogy nemrég kaptam közigbírságot, mert a taxi droszton megálltam 30 mp-re. Ez persze a rend őreinek megy állítólag. De akkor ez legyen mindenkire érvényes, mert ugye van aki eleve úgy indul neki a napnak az 30-50 millás autójával, hogy lesz egy plazma TV 150 ezerért, asszonynak bunda 300 ezerért, ebéd, vacsi 20 ezerért és 30 ezer lesz a parkolás. De akkor legyen, ne ússza meg ejnye-bejnyével, mert egy telefonjába kerül elintézni.
No meg a rendőrők akik nem olyan rég a Városligeti fasor és a Dózsa kereszteződősében, a zebránál a járdán állva mérnek egy BKV-s Skodával. Vagy a megyeri-híd leállósávján. Legyenek szívesek fáradjanak a kasszához!
Igazából nem tudok mit hozzátenni Egy autós leveléhez, pont az ilyen agyatlanok miatt halnak meg még mindig sokan az utakon. Egy tegnapi (10.06) történetet szeretnék megosztani, ami több szempontból is arra utal, hogy Magyarországon milyen vadállatok (potenciális gyilkosok) élnek -…..
reklámügynök 2010.10.06 16:55:41