Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leccs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén ünnepli harminc éves fennállását a Billie Joe Armstrong-vezette kaliforniai punk rock trió. Hiába, nem csak a húszéveseké a világ, az is elég, ha úgy tudsz csinálni. Legalábbis ez a Bang Bang dal olyan, mintha visszarepültünk volna az időben a 90-es évek közepére. ..
Leccs 2016.08.12 19:57:50
@thegirlnextdoor: Jogos :-)
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
A Green Day mintha kezdene kicsit belegabalyodni a saját maguk generálta hype-ba, aminek köszönhetően a nemsokára megjelenő nagylemezükről megjelent dalok és videók is bántóan középszerűre sikerültek. Szeretnénk azt írni a Nuclear Familyről, hogy most végre másként sült el a…..
Leccs 2012.09.15 08:57:38
Van ám ebből HD video is, ahol jó a hangminőség.

youtu.be/jHmSyGjf6BA?hd=1

Amúgy meg nektek édesmindegy, hogy együtt zenélős klip, vagy nem, így sem, úgy sem lesz jó :)
Az Amazon.com-on már előrendelhető egy 2011. március 15-i Green Day-kiadvány, aminek Awesome as Fuck a címe, ráadásul duplalemezként van feltüntetve. Azt még nem tudni pontosan, milyen jellegű kiadvány lesz ez, mivel a zenekar még most sem döntötte el, tényleg akar-e koncertlemezt…..
Egyik kedvenc képviccem Tamás műve a szigorúan ellenőrzött Vona-tokról, de szóviccben nálunk eddig valamiért nem szerepelt az egyébként idétlen humorizálásra teremtett nevű ismert szélsőjobbos politikus. MDÁ most megtörte a megmagyarázhatatlan csendet, igazán fájdalmas, és…..