Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tolnaizoltan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A blog vége Kedves Olvasóim! Elég régen jelentkeztem már utoljára... Sajnos a jelenlegi bejegyzés nem a vidámságról fog szólni, hanem el szeretnék köszönni Tőletek. Mint ahogy az már a címből kiderült, abbahagyom a blog szerkesztését.A befejezésnek több oka is van:…..
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
 Végre videózhatunk HD felbontásban eldobott képkockák nélkül!   A telefon talán egyetlen hatalmas hibája, hogy pont azt nem tudja kifogástalanul, amivel hírdették: a 720p-s HD videófelvételek szaggatnak, az átlagos framerate pedig 21-22 fps környékén mozog, amit valljunk…..
 Töröljük ki az OTA felesleges helyfoglalását   Néhány programot csak és kizárólag a Telefonmemóriára (C:\) telepíthetünk, ezért az emberek egy részének igen kényes téma a C:\-n lévő szabad hely nagysága. Sajnos ez a legújabb magyar ROM-ban igen kevéskére…..
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..
tolnaizoltan 2010.03.03 17:09:13
@Muveszur: Rendben , csak nem értettem , hogy is van ez .
tolnaizoltan 2010.03.05 13:40:08
@Muveszur: Igy már érthető , köszönöm !