Regisztráció Blogot indítok
Adatok
james_cagney

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
james_cagney 2011.02.09 09:59:18
Ajanlom figyelmebe a Retropolisz cimu musort (www.retropolisz.ro). Erdelyben keszult, epitett orokseggel foglalkozik. Fiatalos, dinamikus. Esetleges koprodukcio remenyeben fel szeretnenk venni a kapcsolatot Onnel.
Keresztes Peter, rendezo-operato, kerpet(a)gmail.com
A Duna ráérősen folyik. Partján halászok, akik napernyők és kifeszített ponyvák alá menekültek a délelőtti napsütés elől. Egy lány kidugja fejét a vízből és szemügyre veszi őket. Idősek, gyerekek, pocakosak, soványak, kopaszok, egyesek unottan néznek maguk elé, mások…..
A JFK repülőtéren, New Yorkban 1997. március 28-án sem zajlott az élet másképp, mint bármely más napokon, gépek érkeztek-indultak, utasok jöttek-mentek. Ez utóbbiak között több híresség is akadt, ezek nem kerülhették el az autogramm vadászokat. Így járt Kós Lajos, az egykori…..
Zápor veri egy elhagyatott tanya ócska ereszét, fákat ráz a szél, száradt leveleket repít, sötétedik. Bentről kormos lámpás olajos fénye dereng át a repedezett ablakon. Nyögés és kacagás hallatszik, egy toldott-foldott matracon fiatal férfi és nő szeretkezik. Testük néha…..