Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bhkliliom

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letisztult énekhang, elegáns megjelenés, ígéretes tehetség. Horváth Sára a Liszt Ferenc Zeneakadémia első éves hallgatója. Népi énekesi pályája után jazz énekléssel kezdett foglalkozni Kocsis Ági szárnyai alatt, nem kis sikerrel. -Hány évesen kezdtél el énekléssel…..
 A helyszín Budapest, annak is kilencedik kerültei része, a hírhedt Üllői úti bérházak rengetegében megbúvó kulináris szentély. Itt rendezett Mijáka nyílt főzőórát, hogy mások is láthassák méltán híres tudományát: a madártejkészítést.A hölgy először…..
Reviczky4 Hírmondó A 10. 2010.12.17 09:01:00
Elérkezett a várva-várt pillanat, elérkezett a tizedik publi. Nem is tudom, hogy igazán várva-várom-e. Már úgy megszoktam őket, szépen hozzámnőtt, hogy valamiről véleményt kell alkotni. E feladat által kerültem közelebb a megfejtéshez, a tekintetben, hogy milyenek a…..
Reviczky4 Hírmondó kortárstánc 2010.12.15 21:27:01
A kortárstánc nem betegség. Sajnos nagyon sokan nagyon keveset tudnak róla. A kortárs művészet ugyanolyan jelentősségű ága, mint az írás vagy a festészet. Ha még nem voltatok ilyen előadáson, ideje ellátogatni egyre! :) Nahát, pont itt van egy előadás decemeber…..
Reviczky4 Hírmondó két szerelem 2010.12.15 21:01:28
vidéki vagyok. imádom magamba szippantani a falusi levegőt. szeretem, amikor a kutyáinkkal rohangálhatok a kertben. kiskoromban estefelé hazamehettem egyedül mindeféle szakkörről gyalog, mert ugyebár nincs távolság és senki sem támad meg... szeretem amikor nyílik az orgona az…..
Hát igen ezt a témát még nem írtam meg, ugyanis annyi mindent mondanék, de minek. Lehet engem utálni, mert dolgozom a suli mellett, lehet engem utálni, mert 3 óráról hiányzok engedéllyel, hogy is volt "csak a pénzért teszem"...Lehet engem utálni, mikor hullafáradtan nem…..
2010. június 29-én a Jászság Népi Együttessel Isztambulba utaztunk egy CIOFF fesztiválra. Órákat vártunk a reptéren, megszenvedtük a viseletfeladást. Épségben megérkeztünk, majd elkezdődött a rémálomszerű turné. Kevés étellel, rossz szállással, lehetetlen…..
Reviczky4 Hírmondó Hárman 2010.12.03 12:11:00
Annyi mindent mondtam volna még Nektek... Azt, hogy milyen szépen táncoltok,teli vagytok energiával,  hogy szeretem amikor göndörödik Debi haja, hogy Lalának mindig volt egy kedves szava hozzám és ez olyan jól tudott esni fáradt péntek estéken, úgy tudtatok énekelni…..
Reviczky4 Hírmondó Reggel 2010.12.02 23:02:00
Ébredezem.  Mindig olyan nehéz. Lassan 23 éve nem tudom megszokni... A félhomályban próbálom nyitogatni a szemem és arra gondolni nincs itt semmi vakító fény... olyan nehéz. Az egyenletes szuszogás még mindig betölti a szobát. Mindig ilyenkor kell kikászálódni az ágyból,…..
Reviczky4 Hírmondó 38 napja 2010.11.12 13:55:31
38...másodpercből hol sok, hol kevés, percből szintúgy, évből elég sok, hétből gyermekvárás időszámitásban már mindjárt megszületik, és napból kérdezzük meg Geréb Ágnest. Ugyanis 38 (!) napja tartják előzetes letartóztatásban. A vélemények megoszlanak, de…..
bhkliliom 2010.11.13 10:54:21
@Pete Gorilla: Kedves Gorilla! Az az én véleményem és még sok más emberé, ez meg a te véleményed és sok más emberé. De azért nem kellene ilyen demagóg szöveggel érvelni, "folyamatos életveszélyes törvényszegés"- ne haragudj de nevetnem kell, mert körülbelül azt sem tudod, hogy miről beszélsz. Elég sok ismerősöm szült otthon és nem csak "liberális nézetűek". Ez a kérdés a politikától független kell(ene),hogy maradjon. Tipikus sajtóblabla... közelről nem tapasztaltad, de azért felháborodsz... Szerinted régen, a paraszti világban hol szültek?! volt hogy a szántóföldön ment el a magzatvíz és terhes nő nem futott haza több kilométert a kapálásból! Most már fejlett a technika, de miért fáj neked az, hogy ebben szabadon lehessen dönteni, a nagyanyáink is megszülettek falun bába segítségével és felnőttek. Csak éppen szülés után az anya mellé tették a gyereket és az ott is maradt. Nem pedig 30 másikkal vegetált egy kórházi szobában várva arra, hogy na vajon mikor érezheti az anyai szívhangot, a test melegét, mikor szopizhat kedvére. Folytathatnám az érvelést, de minek? Egy ilyen hangnemben írt kommentet legszívesebben válaszra se méltatnék.
Reviczky4 Hírmondó fácsebúúk 2010.11.12 13:34:14
Fész, féjsz, fácse, fészbukcsi, fácsebukk... számtalan nevén ismerjük. Szeretjük, nem szeretjük. Harcolunk ellene, aztán elcsábulunk, elvisz az ár. Elöször csak napi egy csekk, aztán kettő, aztán már óránként megnézem mitörténik. Egyedülálló, jaj miért, jaj szegény,…..
Reviczky4 Hírmondó Reggel 8 2010.10.22 12:55:00
Fetrengek az ágyban és arra gondolok, hogy miért?! Miért kell már megint felkelni? És miért pont ilyen korán...Hajnal van, a madarak sem ébredeznek még. Na jó ez azért erős túlzás... de az én szervezetem még 7 órakor hajnalt érez. Sőt, koromfekete éjszakát... Ekkor a…..
Reviczky4 Hírmondó Reggel.... 2010.04.20 08:38:44
Sétáltam a Kálvin tértől és az jutott eszembe, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ide járhatok. Nem tudom szétnéztetek-e már alaposan a Reviczky utcában. Olyan hangulatos, tele van madarakkal, főleg feketerigókkal, ami a kedvencem. Szembe a Szabóervin, ahol mindig zsizseg a tanulók…..
Úgy gondolom majdnem mindegyikünk találkozott már ezzel a mondattal vagy valami hasonlóval a Kálvin téri aluljáróban. "Van egy perced? Ez az XY szervezet naptára aminek a bevételét a ...3 zokni csak háromszáz! ... Főnök, parfüm? Éhes vagyok, segéljen meg...." - és már…..
  4 évesen: Sokan állunk egy téren, én apu nyakában ülök, sok kis nemzeti színű zászló lobog, egy bácsi hangosan beszél a múzeum lépcsőjén, Petőfi nagyságáról, a nemzeti szellemről. Anyu, fázok. Menjünk már haza…   6 évesen: Ne engedjétek el egymás…..
    „Ezt nem hiszem el, már megint egész nap bűzölögni fog a cipőm…öklendeznem kell, még egy nyamvadt bot sincs a betonfasorban amivel le tudnám piszkálni…” – számtalanszor jártam már így a kora hajnali órákban, mikor iskolába igyekezvén…..