Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnLuise

68 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már novemberben tervezgettem egy álom hetet a fagyos télben valami meleg helyre.6 éves koromtól minden télen síelni jártunk, 25 éves voltam, amikor lezárult ez a korszak. És azóta sem hiányzik. Jó, jó a pályán lesiklani, de az a sok macera, amivel jár. A fagyoskodás, a…..
 azaz hányás hasmenés....előző hetem ennek a két dolognak a jegyében telt.... gyakorlatilag a háztartási keksz és a ropi volt étkezéseim minden eleme... felemelő.... Emiatt viszont erőm sem volt nagyon, tehát edzeni nem edzettem.Jövő héten kedd este térek vissza Bp-re,…..
Az előző hétvégén volt egy két nem várt esemény, amely gyökeresen változtatott az eddigi fogyókúrás technikámon.....Nagyon szarul voltam... még hánytam is.... tudom ez nem nagyon guszta de a történet része.... Nem ettem annyival nagyon sokkal többet, mégis betelt a…..
AnnLuise 2011.03.06 11:12:30
@SUNflower:
Szia!
Jobbulást kívánok! Tudom, milyen ez a nyavalya! Nagyon kiváncsi lennék, hány kiló vagy most! Biztos 73! Vagy még kevesebb!
Én nagyon szeretem mérni magam naponta!Inspirál!
Hetente centit mérek!
Tényleg, neked vannak cm-es adataid?

Ma lesz bűnözés nálunk, kisfiamnak van a szülinapja, és szülinapokra a világ legfinomabb Dobos tortáját szoktuk megvenni (Gerbeaud-ból, imádjuk!!!!) Ez az egy süti, amit szeretek. Szerencsére más sütit nem szeretek, és ezt is csak szülinapkor, karácsonykor szoktuk hozni.
De vacsorázni már nem fogok, remélem, holnap elérem a 73,5 kilót.
Tegnap szerettem volna elmenni futni, de sajnos nem jött össze. Van itthon elliptikus trénerem, majd azon nyomok fél órát.
Jó neked, hogy tudsz járni a Corvinba! Gondolom közel laksz hozzá.
Nálunk a január-február szinte minden évben hoz valami vírust.Kisfiam még nem volt egy éves, amikor elterveztük, hogy elutazunk Londonba hosszú hétvégére FérjEmber, Apukám, kisfiam és én. Indulás előtt két nappal kisfiam belázasodott. Nem vagyunk szívbajosak, és betegségnék…..
Lezárult az első Giller akupunktúrám és gondoltam jelentem a helyzetet. Az eredmény számomra egészen kedvező, ugyanis ha felsorolom a kifogásokat, hogy miért nem a bűvös 70es februári kitűzött cél megvalósulásáról írok, akkor mindezek fényében nem is olyan rossz az eredmény…..
Bezonyám!Ne mondanám, hogy megnyógyultam teljesen vagy ilyesmi, de jövő héten visszamegyek Bp-re és folytatom az akupunktúrát és a fogyást. Sajnos köjhögni csúnyán köhögök, de majd elmegyek dokihoz és remélhetőleg jobb lesz. Sőt! Hát természetesen tudom, hogy jobb lesz!A…..
Halványan, de még emlékszem, amikor a kisfiam első foga kibújt. Bevallom, ugyanerre az eseményre a kislányomnál már emlékfoszlányokkal sem rendelkezem. Hát az első gyerek mégis csak első gyerek...És február 3-án újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Kiesett kisfiam első…..
A fiam lassan hat éves a kislányom pedig már majdnem három, és még mindig meg tudok lepődni mennyire másképp értelmezik ők a hallottakat, mint mi, felnőttek.A héten két eset is történt a kisfiammal.Első:Sokszor vérzik az orra, amire az egyetlen magyarázat, hogy könnyen megpattan…..
Eddig nem érdekelt más mosakodási szokása, egészen addig, amíg egyik barátnőm arról számolt be, hogy az általam is ismert családban a gyerekek heti 2x fürödnek. Nem tagadom, meglepődtem, nagyon meglepődtem. A szülőkről nincs infóm, mennyiszer tisztálkodnak, de azt tudom, hogy a…..
Van a Kossuth rádión minden hétköznap a Déli Krónika előtt egy műsor, ami csak a gyerekekről szól. A különböző betegségektől kezdve a gyermeknevelésen át a játékokig mindent érintenek a műsorban. Jó műsor, szeretem. De rájöttem, miért is tetszik nekem ez a műsor. Minden…..
Az idei karácsony volt az első, amikor mindkét gyermekem tisztában volt a nagy esemény fontosságával. Igaz, hogy az egészséges "hergelés" már november tájékán elkezdődött, amikor nekiálltak rajzolni, mit is szeretnének Jézuskától (kislányom Hézustól).Mire Mikulás…..
Fogalom zavarban vagyok...FérjEmber szerint...És ideje lenne utánaolvasni a neten, ki mikor honnan érkezik...Már december 3-án találkozhattunk néhány önjelölt Mikulással. Ilyenkor kicsi Fiam kijelentette, hogy ők nem igaziak, csak Mikulásnak öltözött emberek. "De ezt honnan…..
Kislányom októberben volt kettő és fél éves. Sokan mondják, nagyon hasonlít a bátyjára (én nem veszem észre, és őszintén, bízom benne, hogy ez nem teljesen igaz, mert akkor el kell gondolkodnom, hogy most a fiam túl lányos, vagy a lányom túl fiús, szóval, ez sehogy sem lenne…..
Egy nagyon hosszú előkészület után november közepén felültünk a repülőre és elmentünk Londonba...a gyerekek nélkül, csak FérjEmber és én. Ez az út még a márciusi szülinapi ajándékom része volt, de bizonyos események miatt csak FérjEmber szülinapján valósult meg. A…..
Jövő augusztusban Nápolyba vagyunk hivatalosak egy esküvőre. Már idén nyáron megkaptuk a "save the date" kártyát, és ha csak fejben is, de tervezgetjük az utat. Kicsit bonyolult az egész, mert augusztus utolsó hétvégéjét választották a barátaink (Egy amerikai fiúról…..
Hogyan függ össze a kettő? A fiamnál nagyon egyszerűen.Hétfő reggel még feküdtem az ágyban, amikor Fiam megjelent a hálószobánk ajtajában és közölte velem, hogy ő nagyon rosszul érzi magát, és "Anya,  jobb, ha ma kihagyom az ovit!". Igen ám, de hétfőnként van…..
Lassan fél éve kiemelt téma nálunk a "Fogtündér". Mióta az oviban (vegyes korcsoport) kiestek az első tejfogak, kicsi Fiam is be van sózva, mikor esik már ki az ő foga is. Hiába magyarázom neki, hogy ne sürgessen semmit, ő már arról álmodozik, milyen izgalmas lesz, amikor…..
Október első hétvégéjén buli lesz a házunknál! Az apropója a müncheni Oktoberfest, amin FérjEmber már évek óta oszlopos tag, de idén kénytelen kihagyni a nagy eseményt. Nagy elkeseredésében kigondolta, szervezzünk a mi lakásunkban egy sörfesztivált. Én is beindultam az…..
 Egész vicces a Szívrablók című francia film, kár hogy két génkopott rémség játssza a főszerepet. Jó a film, mert francia, és nem hollywoodi a poénkészlet (azzal sincs baj, vannak vicces amerikai filmek). Nem olyan fergeteges, mint az Isten hozott az isten háta mögött, de…..
Szeretek moziba járni.Míg FérjEmber csak "a Pasim" pozíciót töltötte be, szerdánként a Corvin moziban randiztunk. Minden szerdán megnéztünk valamit a moziban. Nagyon élveztem!Aztán valahol az eljegyzés körül ritkultak a mozilátogatások, majd az esküvő után sajnos a mi…..
Itt az ősz itt a takony.Szerencsére nem vagyunk betegeskedők, vagyis egy szimpla náthát nem nagyítok tüdőgyulladássá. De így is elég fejfájást okoz az a sok vírus ami körülöttünk kering.Mióta egyik napról a másikra beköszöntött a rossz idő (pontosabban augusztus 29-én este…..
Alig bírtam felkelni ma reggel, pedig csak 9-re mentem. Délelőtt pakolásztunk anyuval, még mindig... gördeszkán kanapét szállítottunk az udvarra, stb :) Port töröltem, porszívóztam, videot csináltunk-töltöttünk fel a youtube-ra: http://www.youtube.com/watch?v=6zLtpSOdgRo . Egy…..
Több mint egy éve nézem az üres falat a nappaliban a kanapénk fölött. Átlapoztam vagy ötszáz(!) lakberendezési újságot, de hiába kerestem a megoldást. Mi kerüljön a falra???Aztán június végén teljesen véletlenül beestem egy lepukkant papír-írószerbe nyugtatömböt venni,…..
Szombat délután kisfiam ovistársának volt a szülinapi bulija. Általában ezeket az alkalmakat (mert sajnos az oviban nagy divat bulit rendezni, és persze hétvégenként) anya-fia délutánná szervezem. Kislányomat rábízom FérjEmberre, és anya-fia elhúz otthonról a buliba. Kisfiam…..