Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csezi2

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Rolandék nyertek, Leandro és Huszti Szabolcs csapata döntetlent játszott, Vad II. István vezetett Nikóziában. Leandro főszerepet vállalt, Husztinak ezúttal is a kispad jutott. Az Anderlecht és a Dinamo Kijev gyakorlatilag továbbjutott. Sok-sok videó. Két magyar résztvevője…..
A hét végén a New York Red Bulls a Houston Dynamo vendége lesz. Barátságos meccsen már játszott a világbajnok, vasárnap tétmeccsen is bemutatkozik az Egyesült Államokban. Costa Ricában, Guatemalában és Mexikóban is elkezdődött a bajnokságok zárószakasza, azaz a Clausura.…..
Három perc alatt két kiállítás volt a kínai labdarúgó-szuperligában, a Csingtao Csongneng és a vendég Sanghaj Senhua meccsén, a bírót meg akarták verni, egy autót pedig megrongáltak. Az első piros lapot a 67. percben osztotta ki a játékvezető, a szlovén Aleksandar Rodic, a…..
Brazíliában a 11. fordulót rendezték a hétvégén. A Goiás-Atlético Paranaense meccsen Bruno Mineiro olyan gólt lőtt kapásból, amilyeneket Wayne Rooney szokott, de a játékvezető kezezést látott előtt, nem adta meg a gólt. A 11. percben a vendég Paranaense játékosa, Bruno…..
A svájci bajnokság második fordulójában megint nyert a Basel, amely szerdán BL-selejtezőt játszik Budapesten a Debrecennel. Bár mindkét csapatban vannak sérültek a Debrecen veszteségei komolyabbnak tűnnek, ráadásul a svájciak minden csapatrészében válogatott futballisták vannak,…..
Joe Hart, Emmanuel Adebayor, Micah Richards, Dedryck Boyata, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge és Kolo Toure egészen Manhattanig utazott a produkcióért. A Manchester City hét futballistája a manhattani Sara D. Roosevelt parkban focizott egy jót a helyi drukkerekkel és a Cityt…..
A magyar védő kezdőként végigjátszotta a Gent elleni finálét. A győztes gólt a szenegáli Cheikhou Kouyaté szerezte. Elkezdődött a horvát és a román bajnokság is, utóbbiban a bajnoki bronzérmes Unirea idegenben veszített pontokat. Ladon Donovan megint az utolsó percben döntött…..
Több európai futballcsapat is az Egyesült Államokban készül fel az új idényre. Így a skót Celtic és a portugál Sporting is. A két csapat Bostonban játszott egymással, méghozzá a Major Baseball League-ben szereplő Boston Red Sox stadionjában. A kép nem Photoshop-trükk. 1968…..
A három indulóból csak egyetlen magyar csapat maradt az Európa Liga harmadik selejtező körében. A Győr a Montpellier ellen folytatja. Egy következő posztban bemutatjuk a leendő ellenfelet. Ami nem sikerült a magyaroknak, az igen többek között a grúzoknak. A Dinamo Tbiliszi és a…..
Véget ért Németország négy városában – Bochum, Augsburg, Drezda és Bielefeld – zajló U20-as női világbajnokság első szakasza. A franciáknak nincs jó évük, a 2008-as negyedik helyezett csapat nem jutott tovább, ahogy a brazilok kiesése is meglepetés. A férfiaknál…..
A brazil élvonal 2010-es szezonjában hat győzelem és három döntetlen után először kapott ki a listavezető Corinthians. Sorozatban harmadik meccsén kapott ki a Santos. Az egykori 80-szoros válogatott kapus, Emerson Leao a riporterekkel dulakodott. A 10. forduló legnagyobb meglepetését…..
Befejeződött a Bajnokok Ligája selejtezőjének második selejtező köre. Arra bizonyára kevesen gondoltak, hogy kazah vagy walesi csapat lesz a harmadik körben. Majdnem sikerült az azeri és a lett bajnoknak is. A Debrecen negyedik meccsen sem kapott ki a Levadia Tallinntól, amely azt…..
Már korábban eldőlt, hogy a Debrecen, amennyiben szerdán kiveri a Levadia Tallint, az FC Basel ellen folytatja a BL-selejtező harmadik körében. A svájci bajnokság a hétvégén kezdődött, a Basel kedd este kezdett. Kétszer is hátrányba került az FC Basel, a svájci futballbajnokság…..
A Bajnokok Ligája második selejtező fordulójának visszavágóit játszották kedden, szerdán pedig további 11 meccsre kerül sor, közte a Debrecen visszavágójára is. A Dinamo Zagreb 5-1-es előnnyel érkezett Szlovéniába, de majdnem elbukta. Kisebbfajta csodát vitt véghez kedd este…..
A Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának az első visszavágóját a ciprusi Omonia Nikózia játszotta a macedón Renova otthonában. A ciprusiak az első meccsen 3-0-ra nyertek, a másodikon 2-0-ra. A második gól a Ferencváros, majd a Debrecen egykori magyar válogatott játékosa,…..
Jónéhány országban hétfőn fejeződött be a hétvégi forduló. A finn bajnokságban eddig remekül védő Szerovay Mihály csapata, a JJK Jyväskylä otthon kapott ki. Dél-Amerikában elkezdődött a kolumbiai bajnokság. Az első forduló összes gólja az összefoglalóban. A JJK nyerte…..
Az amerikai válogatott nagyszerűen szerepelt a vb-n és a torna talán egyik legszebb gólját Landon Donovan, a Los Angeles Galaxy futballistája lőtte. Az amerikai középpályás a hétvégén is döntő szerepet vállalt. Focieredmények négy kontinensről. Legutóbbi veresége után ismét…..
A vb után a második meccsét is elbukta a Santos a brazil futballbajnokságban. A Sao Paulo-i csapat Robinhóval és a csodagyereknek kikiáltott Neymarral is képtelen nyerni. Már csak a kilencedik a bajnokságban. Dél-amerikai futballkörkép. Már csak a Corinthians csapata veretlen a brazil…..
Hat európai országban kezdődött el a 2010/2011-es idény. Szabics Imre két góllal kezdett a Sturm Grazban. Mindhárom magyar kupacsapatunk ellenfele – a Levadia Tallin, az NK Maribor és a FK Atirau – is nyert a hétvégén. Futballkörkép Európából. Remekül kezdte új…..
Ha továbbjut a Videoton a skót Hiberniannal, a Győr a francia Montpellier-vel meccselhet az Európa Liga harmadik selejtező fordulójában. A harmadik forduló első mérkőzéseire július 29-én kerül sor, ha továbbjut, mindkét magyar csapat hazai környezetben kezd, míg a visszavágókat…..
A brazil bajnokság 8. fordulójának rangadóján a Palmeiras 2-1-re verte a Santost. Ewerthon egészen káprázatos gól lőtt. Scolari sikerrel tért vissza Brazíliába. Győzelemmel mutatkozott be a Palmeiras kispadján Luiz Felipe Scolari. Egy évig az üzbég Bunyodkornál dolgozó szakember…..
Sorsoltak a Bajnokok Ligájában, ha a Debrecen kiveri az észt Levadiát, a svájci FC Basel következhet. Egy biztos, az első meccset itthon játsszák. A 3. forduló párosítása Bajnokok ága LEVADIA TALLINN (ÉSZT)/DEBRECENI VSC - FC BASEL (SVÁJCI) Liepajas Metalurgs (lett)/Sparta Praha…..
Egy győzelem és egy döntetlen a magyarok a mérlege az Európa Liga második selejtezőjének első meccsén. Több találkozón is nagy meglepetés született. A Videoton 1-1-es döntetlent játszott a szlovén Maribor együttesével a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának…..
A bajnok Peking a harmadik helyre jött fel Folytatódott a kínai bajnokság is. A 13. fordulóban a Peking Guoan otthon nyert, ezzel a harmadik helyre jött fel a bajnokságban. Japánban a Cerezo Oszaka idegenben nyert 5-0-ra. Érdekes eredmények ázsiai bajnokságokból. Írország, Premier…..
A Győri ETO FC 2-0-ra győzött a kazah Atyrau otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Győrben, ám az, hogy továbbjutása esetén melyik csapattal találkozik Pintér Attila együttese,…..