Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárkányölő György

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon nem volt elég másfél hét a téli Nyugat-Tibetben ahhoz, hogy átvegyem a helyi életritmust? Vagy a nyugati és keleti világkép ellentétével szembesülök éppen? Az elméleti kérdések akkor vetődtek fel bennem, amikor már megismertem a téli Ladak európai ésszel nehezen…..
Néhány meteorológus hipotézisei állították le Európa légiközlekedését. Pedig a feltételezések jelentős részére nincs tudományos bizonyíték. (Fotó: AP) Egyre inkább úgy tűnik, hogy elsősorban nem az izlandi vulkán kitörése akadályozta, akadályozza az európai…..
Hajnaltájt a Szabadság hídon még alig volt forgalom. Egy öltönyös, kopaszodó fickó, aktatáskával a kezében, sóvár pillantással bámult át a korláton. Lassú mozdulatokkal levetette a zakóját, meglazította, majd a földre dobta a nyakkendőjét. Éppen a cipőjéből bújt ki,…..
Sárkányölő György 2010.03.12 16:25:12
Ildikó az egyik elegáns budapesti gyógyfürdő fodrász szalonját vezeti. Magas, éjfekete hajú, kék szemű, fiatal nő. Nyelvében, mellbimbóiban, köldökében és szeméremajkait átszúrva piercingeket visel. Bal hátsó combja belső oldalán ánuszára mutató tetovált nyíl, alatta…..
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..
Sárkányölő György 2010.02.25 18:08:13
@V8: Bocsánat V8, de ez a felület nem igazán alkalmas erre az eszmecserére, ha érdekel a google-t ajánlom, Bergman-sor, fraktál geometria, húrelmélet, címkéket! Hawking könyveit, Penrose, stb.