Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Létező

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam "Üdvözlöm, Zoltán!" 2011.08.26 07:15:00
Nincs nekem rangkórságom, a "dr." is csak hivatalos iratokon kerül a nevem elé, nem dobálok névjegyet, nem mutogatom, hogy itt és ott vagyok. Nem öltözök komoly-fontos embernek, sőt, inkább alálövök a koromnak, ezért sem lepődök meg, ha alapból letegeznek; 32 éves…..
Kisbuzi, Náci meg én. De először nem is ezek voltunk. Először, pár órával előtte még egymást nem ismerő, távoli szomszédok voltunk, elindulva a buszmegálló felé. Gondolom, a másik kettő is bezárta a kaput, megnézte a postaládát, kidobta a begyömöszölt pizzapapírt meg…..
Létező 2011.06.21 09:32:29
kis ismeretterjesztés a homoszexualitás eredőjéről:

2000. Pease, Allan & Barbara: Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők? Fiesta Kft., Budapest, 162. old.
Röviden: "Anne Moir genetikus 1991-ben (...) a brit televízióban nyilvánosság elé tárta kutatási eredményeit, amelyek azt támasztották alá, amit a tudósok már évek óta tudnak: a homoszexualitás gyökerei genetikaiak, azaz nem szabad akaratunkból válunk homoszexuálissá.
Nem csak a homoszexualitás született jórészt velünk, de a viselkedésünkre sincs akkora hatással a környezet, amelyben nevelkedünk, mint azt korábban feltételezték.. A tudósok feltételezték azt is, hogy a szülők gyakorlatilag képtelenek elnyomni kamasz vagy felnőtt gyermekeik homoszexuális vágyait. Mivel a "fő bűnös" a a férfihormon agyra gyakorolt hatása vagy annak hiánya, a legtöbb homoszexuális a férfiak közül kerül ki." (Bővebben:
1989. Moir, Anne & Jessel, David: Brainsex, Mandarin Paperback, London.) Valamint Dean Hamer kromoszómakutatásai és Dr. Doreen Kimura, kanadai agykutató ujjlenyomatvizsgálatai.
És az okok egy oldallal előbbről: " a fogantatás utáni hatodik-nyolcadik hét körül a fiú magzat (XY) nagy mennyiségű férfihormont kap, amit androgénnek nevezünk. Ez a hormon először az ivarszerveket alakítja ki, míg második adagja a női agyszerkezetet férfi konfigurációra alakítja át. Ha a fiú magzat nem kap a megfelelő időpontban elég férfihormont, két dolog történhet. Olyan agyszerkezettel születhet, amely inkább női, mint férfi, vagyis olyan fiú válik belőle, aki kamaszkorban nagy valószínűséggel meleggé válik. (...) Ha a magzat lány (XX) és az agya férfihormont kap, az eredmény: női test, férfi beidegzésű aggyal(...) a hormon férfiasítja a "párzási" központot. Ezt azt jelenti, hogy bár nő, mégis más nőkhöz vonzódik majd."
zoli voltam Csütörtöki vegyes 2011.06.16 11:45:00
Nna. Csendesülünk. Az elmúlt pár nap ismét kiváló bizonyítékát adta annak, hogy miért lesz jó kicsit visszavonulni. Mert baszki, az, hogy beözönlik a sok fogalmatlan troll, és lehetetlenné tesz bármilyen értelmes párbeszédet, az már kell a faszomnak, de őszintén.Engem ugyanis…..
zoli voltam Állapot 2011.04.13 11:53:00
Össze-vissza, mint mindig, de a peremen még nem löttyent ki.Csak ez a kibaszott szél csillapodna már, minden éjszaka azt haluzom, hogy most tépi le az egyébként tényleg ijesztően recsegő-ropogó tetőt. Tegnap este fél9kor még kármentésben is voltam - az elemlámpás öngyújtóval,…..
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Előzmény: első részItt a második rész (a hozzászólók kiegészítéseit is beépítve).  "Közelében" = nem ott.Ha egy…..
zoli voltam Pizzamatek 2011.02.11 15:09:00
Ha másfél óra után felhívom a pizzafutárt, hogy hol a kajám, hiszen 30-55 percen belülre ígérték a szállítást, és azzal "nyugtatnak", hogy MÁR MAJDNEM húsz perce elindult a futár, az gáz.Apám, nem húsz perce kellett volna ELINDULNI, hanem bő félórája…..
zoli voltam Malackacaj 2010.12.16 11:17:00
Kérlelhetetlen, noszogató fémes hűvösséggel bújik a tenyeremben a csengettyűs végű kiskanál, amit egy luxemburgi hátizsákos túra során egy hermafrodita zimbabwei hastáncostól kaptam, miután hajnalig visított a kezünkben a körfűrész egy alagsori melegbárban. De most nem erről…..
zoli voltam Popgerilla 2010.12.12 10:55:00
Néha felbuzog bennem a vágy, hogy militáns szabadcsapatokkal állítsam helyre a szanaszét baszott rakenroll régi fényét.Kicsiben kezdenénk: az X-faktor döntőjén (amit már tutira a kalapos bumbi nyer meg) ott állnánk az első sorban, és akcióznánk. Vastüdő Nikolász produkciói…..
zoli voltam A mi napunk 2010.12.05 21:01:00
Amikor már a szakállamig ér a szar, munkát munkára megállás nélkül, hajnalban is, este is, hétvégén is, akkor Björk néha fellázad, és beváltatja velem az ígéretemet, miszerint ez a vasárnap (amit először csütörtökre ígértem) a mi napunk lesz. Persze nem csak úgy leül…..
Létező 2010.12.08 07:43:09
@bjork: köszönöm szépen! :)
Edzés előtt, jobb híján az előtérben lerakott magazinokat szoktam olvasgatni. Púderes megoldással régebbi ELITE Magazinok vannak kiszórva mázsaszám - nyilván megveszik kilóra a remittendát, aztán odatolják nekünk, hogy nesze, elit helyen vagy, olvass elitmagazint.Esetleg ha a…..
Változó intenzitással, de több sorozatot is nézek. Így állunk épp:Sons of Anarchy: necces az ír szál, de ez még csak a harmadik évad, a figurák pedig önmagukban is el-elvisznek egy részt a hátukon (főleg Opie azon a bazi nagy medveháton, ő a kedvencem). Itt is zavar, hogy már…..
Létező 2010.11.06 06:58:44
zoli voltam OPNI-t, most! 2010.10.14 12:49:00
Direkt fogalmazok sarkosan: a közveszélyes bolondokat igenis zárják bolondokházába!Ez szebben úgy hangzik, hogy az ön- és közveszélyes pszichiátriai betegek kezelése során kiemelt figyelmet kell fordítani saját maguk és környezetük biztonságára, ennek érdekében pedig olyan…..
Tudomásul véve, hogy a blog, mint műfaj, túl van már a zeniten, és a nem is olyan távoli jövőben el fog múlni, mint a tamagocsi (oké, annál azért picit hosszabb-nagyobb hatású dologról van szó), egyelőre még matatnék a maradékban, ajánlva három fasza blogot.Szó se róla, nem…..
Létező 2010.09.25 11:11:01
@zoli vagyok: tényleg lenyomozol mindenkit aki be akar jutni a csoportodba? hogy csinálod?

(Hm...rákerestem a nevemre a google-ben, nem vagyok valami nagy szám. Mondjuk ez nem ért váratlanul.)

Amúgy egyszer írsz majd a goldenblogról? a komplex körüli vita eléggé szétfolyt és sehol semmi korrekt magyarázat. (Ha csak nem találtam meg, akkor bocs.)
zoli voltam Ősz lesz itt, 2010.08.20 08:40:00
lapos napsugarakkal, nyúló árnyékkal, rozsdás szőlővel.Reggel mindig egy kicsit tovább fog az ágy, már nem ránt ki korán a kánikula, épp csak annyival hűvösebb a takaró, annyivel szelídebb a levegő, hogy átforduljak a csajomhoz, akire már nem izzadok rá két perc alatt. Este is…..
Thia Szolgálati közlemény 2010.05.02 10:41:00
Meg lettem itt énekelve, úgyhogy szeretnék mindenkit tájékoztatni róla, hogy a régi blogba azért kerültek vissza a bejegyzések, mert Tittok blogerrina lelki egészségének helyreállításában való közreműködésem határtalan, még egy legyilkolt blogot is képes vagyok…..
Létező 2010.05.03 08:25:15
@Zritha: megírtam.

io: egyre gondolunk.
Thia Az én ici-pici kislányom 2010.04.29 08:15:00
- Kislányom nincs egy kis apród? Leugranék boltba, de nem vettem le pénzt a kártyáról!- Mire kell? - Hát vennék cigit, meg sört.- Ne haragudj anya, de cigire és sörre nem adok!- Tessék? De a sör a vacsorához kell, a halnak, a sörtésztához.- Tudod, amikor először…..
Létező 2010.04.29 21:47:27
@Zritha: Azon már én is elgondolkodtam, mit fogok csinálni, ha a fiamon a saját szemfestékemmel találom magamat szemben...
letezo.freeblog.hu/archives/2010/02/23/4799521/
Nahát, aztaaa második lett a seggem!Hát, igazán büszke vagyok rá! Az előbb felálltam és gratuláltam neki, de azt hiszem veszek  majd valamit, mondjuk egy lovat, annak szerintem jobban fog örülni, mint a virágnak, de psszt, senki nem mondhatja meg, mert akkor nem lesz neki meglepi.…..
Létező 2010.04.28 21:23:12
@Zritha: A Sanyiért, Zita, a Sanyiért... Hogy érdekelje! :)
Létező 2010.04.28 21:21:31
@Bogi24: Kicsit off, de Fricsek tényleg fontos infókat fog megtudni a szaros pelenkákból. Sajnálom. Bár viccelnék.
Thia Fenyegetés! 2010.04.14 08:39:00
Aki még egyszer le meri írni a blogjába, hogy igaza van a Zitának, meg hogy a Zita megmondta, meg hogy a Zita így-úgy-amúgy, azt személyesen fogom felkeresni, átfektetni a combomon, lehúzni a nadrágját és kiporolni a valagát! Hát szabad ilyet? Majd aztán megint jönnek a Suzyk,…..