Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztázi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban Budapestre érkezett Victoria Henao, a világ legismertebb drogbárójának, Pablo Escobarnak az özvegye. A látogatás kapcsán sokakban újra felidéződött az egykori maffiavezér élete és rejtélyes halála, mellyel kapcsolatban még napjainkban is rengeteg a tisztázatlan kérdés.  ..
sztázi 2019.12.07 12:52:19
@apro_marosan_petergabor:Tudom,hogy sajátos agyalás,mert nem igy működik az igazságszolgáltatás..de B+!!Ha jol számolok 11 ember élete 1 év böri.
azaz,Kb 1 hónap+1 hét böri járt 1 emberéletért, egy tömeggyilkos degenerált állatnak!

(Ezekután nyilvánvaló,h jó korrupt egy xarfészek lehet ott is..)

Ahelyett,hogy rozsdás késsel vagdosták volna a golyóait,vagy élve felgyújtotta volna a tömeg.stb..
sztázi 2019.12.07 12:58:02
@Argus_: losz..t!Lelőtték,mint a xart!Ennyi!Csak jobban hangzik kifele,jobb a licens,hogy a hős Escobart nem tudták elkapni,mert inkább megölte magát.
Saját blogjában Kalmár Péter rendező az operett volt főnökét, Kerényi Miklós Gábort nevezte meg szexuális zaklatóként. ..
sztázi 2017.11.02 09:45:53
@Andráska8: Én remélem,hogy a kezdeti félelmet felválltja egy lavina!Ez így helyes.Attól függetlenül,hogy miért tűrték,hallgattak stb.Rá kell ébredni,hogy lehet ezt másként is csinálni.Persze a felelősséget fel kell vállalni mindenkinek.Nyilván mindenkinek más mértékkel.Aki elnézte,aki csinálta.E nélkül nem fog menni.Mindenkinek eljön az ideje a végén
,amikor számadást csinál,és akkor ,ott önmagának nem nem hazudhat!!
sztázi 2017.11.04 10:34:18
@osszian: Szép,hogy lebukik végre a főgonosz!De nem tudok elmenni az mellett sem,hogy ez a "produkció"nem jöhetett volna létre a szponzorok,a több száz kismunkás nélkül!!Valahol olvastam egy bejegyzést,ahol az érintett ,az "áldozat ugye"röhögcsélve meséli,hogy hú az se volt semmi,amikor xy taxit hívott xy utcába,és olyan jófej volt a taxis is,netuddmeg mi volt!Szóval ez az egész brancs ugy ahogy van összes.zarta magát rendesen a szememben!Ezek után,ha látok egy jólöltözött ,mosolygós fotót egy "művész"családról,sajnos számításba kell venni,hogy egy sadista,perverz állat is lehet akár az asszonnyal együtt!!
Az 1973 január 24.-ei párizsi békeszerődéssel, és egyben az Egyesült Államok konfliktusból való hivatalos kilépésével pont 40 évvel és 1 nappal ezelőtt fontos fordulóponthoz érkezett a hidegháború leghosszabb és egyesek szerint legsorsdöntőbb hadiállapota. A tágabb…..
sztázi 2017.06.09 13:53:38
@Vilmos Sándor:
A jelentések két támadásról szóltak.Csakhogy a második támadás meg sem történt az Amcsi hajók ellen.Ezt maga az NSA ismerte el jó néhány évtized múltán!Ennek nyomán 3 nap mulva Johnson elnök parancsára megkezdődött a megtorló bombázás ,maj a kongresszus összeült és hamarjában döntöttek a haza védelméről!A háborút el kellett kezdeni,mint Irakban.Kellett valami hazugság,amit beadnak !
Mellékesen jegyezném meg :Egyébként így járt el Horthy és a magyar parlament is.Csakhogy mi ezáltal gaztettet követtünk el,amit állandóan az orrunk alá kell dörgölni.Az amcsik meg hőstettet!Amerikát és a világbékét védték,és rengeteg film készült a bátor,hazát védő amerikai katonákról,akik irtják rendesen a gaz vietkongot.No mindegyis,mert nem mindenkire vonatkoznak egyformán a hágai törvények se!Valaki hős lesz,valaki meg tömeggyilkos,meg háborús bűnös.

Ha valakit érdekel,és tud angolul ,keresen Nixon beszédeket Vietnámról!Apám,hogy mekkora faszságokat hazudozott az is össze-vissza a népnek,az nem semmi!!
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
sztázi 2017.06.03 15:24:16
@VoluntartistA:
Néhány apróságot nem árt tisztázni,mert keveritek itt többen a szezont a fazonnal.Az élsport nem egyenlő az egészséggel.Az élsport a teljesítőképesség határait feszegető játék,melyben az egészség másodlagos,azaz annyiban számít,hogy a fazon a versenyen ne essen össze,miközben 9-10mp alatt futja a százat.Az élsportban a dopping jelenléte megkérdőjelezhetetlen.Ha másként nem,akkor versenyidőszakon kívül tolják,hogy versenyre az ellenőrzés során ne lehessen kimutatni.De még ígyis szépszámmal buknak le vele.
A sport nem funkcionális tevékenység,legalábbis legtöbbször.Minek bringázni naponta 40km-t? Sulyt lökni,vagy leúszni 5km-t minden reggel? Ugye semmi értelme. Egy futótol nem kérik számon a sport abbahagyásától számítva2év múlva ,hogy mivan öccsém,nem tudod lefutni 10 alatt a 100at ?Hidd el,hogy Bolt se futja majd a 9,58-at pár hónap , év kihagyás után.Csakhogy rajta ez nem látszik majd!Egy úszón ,pinpongozón se fogod látni.Egy testépítőn ez nyilván szembetűnő.
Amúgy ha dr vagy legalább illene tudni,hogy az emberi szervezet az evolució során a tartalékos,gazdaságos üzemmódra törekszik.Azaz a felesleges izomtömeget lebontja,mert tul sok energiát igényelne a fenntartása.Tehát ha nincs terhelés,nincs munka,növekedési inger az izmok számára,akkor egyszerűen minden ember izomkatabolikus üzemmódra kapcsol.Lebont,és csupán annyit tart meg,amennyire az aktivitásához mérten szüksége van.Ez lehet birkózó,lehet súlyemelő,lehet bármilyen sportoló egyébként.Izomvesztés lesz.Hogy kinek,mennyi marad,meg meddig,az meg már genetika.Egyénfüggő.És az is,hogy kinek melyik sport szimpatikus.Mindegyiket lehet csinálni,úgy hogy egy egészséges ,jótékony hatású kikapcsolódás legyen.
Modorosblog A kezdő testépítő 2009.05.04 13:37:00
Kevés szabadidős tevékenységre és egyben életformára tekintenek általánosságban olyan megvetéssel, mint a testépítésre. A szokatlanul izmos megjelenést sokan automatikusan helytelenül a tanulatlansággal, kulturálatlansággal párosítják a másodlagos külső jegyektől…..
sztázi 2016.11.15 12:51:20
@Modor Tibi: @butatót: Az biztos,hogy az élet nem fekvenyomásból áll.Persze az élet nem áll napi 10km biciglizésből sem,meg 2 óra hossz szertornászgyűrűn való lógásból sem , és nem is félnapi verenykajakkozásból.
Most mit lehet tenni?
A sport szar,mert nem tudsz egy normális patkot egy lóra fölverni?
sztázi 2016.11.15 12:51:20
@Modor Tibi: @butatót: Az biztos,hogy az élet nem fekvenyomásból áll.Persze az élet nem áll napi 10km biciglizésből sem,meg 2 óra hossz szertornászgyűrűn való lógásból sem , és nem is félnapi verenykajakkozásból.
Most mit lehet tenni?
A sport szar,mert nem tudsz egy normális patkot egy lóra fölverni?
Egy húszezer forintba kerülő cipőtől azért ennél bőven többet vár az ember. Ahogy egy bevizsgálástól is. Kedves Homár! Gondolom találkoztatok már hasonlóval. Idén június 6-án Szegeden vásároltam a Converse cipőt. Csak jó időben viseltem (szövet cipő lévén gyorsan…..