Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruzi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videóban dadogva beüzent a Jobbik és a szélsőjobb házi sztárjaként számon tartott FankaDeli nevű karrier rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak. „Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”- kezdte a pártrapper,…..
Ruzi 2010.02.24 23:56:59
Nem tudom srácok ti most perr pillanat hol éltek?Szerintem túlságosan is könnyű az élet számotokra, vagy legalábbis van a háttérben egy kevéske támasz ami miatt nem tartottatok még ott ahól sokan mások kik Fankának adnak igazat.
Szerintem csak egy kicsit komolyabban el kellene gondolkozni valamin, mert lehetséges amiket elmond Fankadeli Ferenc aki egyébként hatalmas rajongóm, valószinű nem holmi hülye ötletből kitalált dolgokról énekel hanem, valami felvillant benne és ezt a dolgot adja ki magából megzenésítve, egyszerűen fényt kapott.
Fényt kapott mert akárki akármit mond utóbbi 3évben hatalmasat fordult mindenki sorsa a földön.
Ezt sajnos nagyon sokan nem veszik észre mert bután mennek előre a fejük után ami nem baj, mert nem kell balhézni meg mindent a feje tetejére állítani mert az nem megoldás, inkább zenészitse meg mindenki az nem kár alapú.
Egyébként elmesélnék nektek egy történetet amit már 1éve megénekelt Fanka és nálam ez most teljesen bejött.
Párommal gyermeket szerettünk volna az idényre minden rendben ment addig míg el nem veszítettem 8éves állásomat amiben az utolsó reményem illetve az utolsó támaszom volt (gyengébbek kedvéért).
Kénytelen vagyok elvetetni egy életet mert nem tudnám ebben az anyagi helyzetben felnevelni, mert a gyes mellet kiesik az asszonykám fizetése az enyém meg nagyon kevés ahoz, hogy megvegyem a pelenkáját fürödjön egyen együnk zuhanyozzunk és még a rezsimet is fizessem ki, pedig átlag felett keresek.:)ÁTLAG:80.000ft:):)Vicces ennyi a havi rezsim cakli pakli. ÉJJEL NAPPAL DOLGOZOM ÉS NEM ÉLEK MEG!!!!!!!!!!!
Vagy talán asszonykámnak ki kellene hordania a gyerekünket és utána rakjuk bele egy kórházi inkubátorba??Ló.aszt!!!
Fanka megénekelte már 1-1.5éve az álmodtam című számában, hogy a jövőd és ne pedig terhet láss egy csecsemőben!!
Külföldön bárhol felkínálja az állam az egyik vállát támasznak mert a polgárokért van, itthon mi van?? Nincs munkám mikor van 100ft a zsebemben elgondolkozok most egy Expresst vegyek és ne telefonáljak vagy telefonáljak valakinek csak úgy?
Angliában a munkanélküliben fel volt állitva 3-4 számitógép hírdetésekkel megtöltve, a ráadás, elnyúltál kb 10centire a képernyő mellé és felhívtad a munkáltatót a kihelyezett telefonról.VAGY EZ TALÁN OLYAN BONYOLULT LENNE ITTHON????Fele ennyi munkanélküli lenne!!!!!!
Régen olvastam Morbid póén lapot mert szerettem, valamelyik nap vettem egyet 5év után és kajakra politizálnak a lapban.
Hol volt ilyen régen???
Fanka lehetséges akkor kezdett el foglalkozni politikával mint mindenki más??Mindenhol megtalálható ez a dolog, csak kedves Magyarország fel kéne ébredni!!Itt nem Fanka a rossz mert el mondja véleményét, az a rossz ami vagy, aki miatt lett ez az egész.
Mind1 én nem szólok bele semmibe, én iszonyatosan csipázlak Feri!! csináld én hallgatlak meg szerintem sokan mások is.
Ja amúgy meg a végére!!!
Tiszta gáz jobbik szöveg mi??de azért nem gond ha megjegyzem, hogy kicsit sem gáz oda írni, hogy gyüljünk csoportokba meg vannak már ilyesmi csoportok itt és itt!!!!!
Ez nem buzditó kicsit sem áááá, legalább már ha ugatjátok Fankát magatokat ne hozzátok gáz helyzetbe.
Küldjétek el a francba neten meg bárhol a politizálókat ,nem tudom ki vagy de az biztos, hogy a buták közé tartozol.
Minden joga megvan ahoz, hogy kinyílvánítsa a véleményét még ha rosszakat is mond, úgyis őt veszik elő, de nem baj te csak buzditsad az embereket ha szerinted ez így jobb.
A lap teteje tudod!!!
Szevasztok!!!
Fanka remélem azért készül a következő lemezed!!!!
Ruzi 2010.02.28 20:29:09
@Ruzi: @Thresher: Fanka rajongója vagyok. Így jó?