Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalint

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ti hogy emlékeztek, de mintha a korábbi iPhone-bejelentések előtt hihető jóslatok jelentek volna meg. Ezzel szemben most elöntött minket az ötletáradat: mintha különösebb koncepció nélkül dobálták volna egymásra a pletykaoldalak, ami eszükbe jutott, hogy a végére az…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
comment:com Most ki lopott kitől? 2010.11.03 14:00:00
A Burn Notice és a The Glades plakátjain feltűnően hasonló a szlogen. A The Glades hamarabb sütötte el, Matt Nix le is vetette azóta a Burn Notice-ról, ha minden igaz...
csalint 2010.11.03 21:17:48
kephost.hu/image-90B7_4CD1C346.jpg
:)
Okéé, tudom, hogy nem ugyanaz...
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.08 09:30:00
Chris Meloni sajtósa útján üzente rajongóinak, hogy NEM hagyja ott a Law&Order SVU-t, bármit is írnak az ausztrál lapok. Örülünk, Vincent. Az F/X megerősítette, hogy a Sony a DirecTV-vel folytat tárgyalásokat a Damages életben tartásáért. "Ha nem tudnak megállapodni,…..
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
Tovább folytatja világhódító útját az Apple mobilja. Most már Ázsiában is szedi áldozatait, a hétvégén például Szingapúrra csapott le, ahol a beszámolók szerint két-háromezer ember állt sorba, hogy az elsők közt jusson a 3GS-mobilhoz. Mindez azt is mutatja, hogy néhány…..
csalint 2009.07.13 16:47:02
@trixilw: Akkor lesz információ, hogy mikor jelenik meg, vagy akkor jelenik meg? :)
Az iPhone 3GS sok hiányosságot pótol, de az új mobil sem lesz problémamentes. A felhasználókat például azzal szívatják, hogy külön kell adatcsomagot vásárolniuk, ha modemként akarják használni a készüléküket. A BoyGeniusReport szerint az amerikai AT&T ügyfelei havi 70…..
Az őrsön meg folyik tovább a nyomozás Szvetlana után. Meg kell állapítani ugye, hogy a vízben talált hulla azonos-e a kórházban látott Szvetlanával. Ugyanis a közös motívumokat eddig csak az infóvadász dobta ki, de az még nem bizonyíték semmire, az csak egy program, ami…..
A promó jobb volt, mint maga az epizód. Mondjuk úgy, hogy ez a rész is kicsit átvezető jellegű volt, viszont legalább feldobták egy kis akcióval, lövöldözéssel, ami jó pont. Rossz pont, hogy tele volt nagyon gyermeteg megoldásokkal. Megint azt éreztük, amit már többször…..
csalint 2009.04.27 21:18:26
@vadász2:
23:38-kor... Bordás és Norbert jól elszórakozik rajta :)
Hülye epizód. De mielőtt nagyon átadnánk magunkat az önfeledt fikázásnak, jusson eszünkbe, hogy az teljesen érthető, hogy a forgatókönyvírók nem úgy akarták kanyarítani a sztorit, hogy Violát a kilencedik részben már bár bejáratánál lelőjjék, sőt, fejére essen egy…..
Az intro elég veszélyes. Első kamujelentés megy Elektől Hercegnek, amit Bordásék diktálnak neki. Fel is hívja Herceget, el is mondja neki, hogy Bordásék behozták az őrsre Lákit és Májert, meg hogy szervezik a találkozót Gajdujev és Láki között. Ekkor a hülye Mike-nak…..
Kicsit egymásba öltődtek az epizódok, az előző rész végével kezdünk. Irina és Bordás találkoznak ugye, Irina elárulja, hogy azt akarják elkapni, aki Violát irányítja. És Irina azért ilyen fura módon vette föl a kapcsolatot Bordással (cseten, névtelenül), mert Herceg…..
csalint 2009.02.23 19:04:43
kiricsiz: csináltam megint képeket, ha igényt tartasz rá, parancsolj:
margaretak.atw.hu/tuzvonalbans3e6.zip

Tartasz/tartatok-e rá igényt minden héten? és ha igen, akkor jó itt, vagy privátba kéred?
""""""""""""""
Ez megint jóó rész volt! A poénok nagyon ottvoltak...

Móricz: -..és mi az áru? Heroin, kokain, fegyver?
Bordás felnevet: -jajj Lacii... -elkomolyodik, fejet ráz- Plutónium...

Az elit kurvás rész meg sírvaröhögős... azok a fejek :D jahajjj XD
csalint 2009.02.23 19:05:50
@csalint:
bocsi... a link persze ez:
margaretak.atw.hu/tuzvonalbans3e7.zip
Női gázszerelőt se láttunk még, de a Tűzvonalban-ban minden megtörténhet. Kéry Kitti vadiúj melósruhában lezárja az utat. Kutyásembert elküld, de előtte még kiszedi a cigit a szájából. A felhajtás amiatt van, mert szállítják Lákit a kis horgászvityillójába vissza. Mike…..
UPDATE: valami beszart, és nem az a post került leközlésre amit véglegesítettem, hanem egy sokkal korábbi változat :SKésőbb javítom a hibákat, és újra leközlöm a cikket :S..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
Ügyvédnéni beszállni készül a kocsijába, amikor diszkréten melléoson Láki és olyan határozott szívélyességgel invitálja saját kocsijukhoz, hogy az ügyvédnő nem tud nemet mondani. A másik kocsiban Demsa ül, aki van olyan vakmerő, hogy előbújt rejtekhelyéről és az…..
Az már 99%-ig biztos, hogy jön a Tűzvonalban harmadik évada, 17 részes lesz és a forgatás július elején indul. Arról is érkeztek már hírek, hogy az új szériában szerepet kap majd Kálid Artúr, Pindroch Csaba, Blaskó Péter és Lőte Attila is. Egyébként Lőte Attila Papát…..
Lehet bosszankodni, de ez van, a Grace klinika spinoff címe a Doktor Addison lett, amit sajnos nem egy comment:com-olvasó, hanem a sorozatjunkie egyik lelkes kommentelője ötölt ki, innen is gratula neki. Az RTL nyilatkozata: Lezárult a címadó játék. Köszönjük a javaslatokat, igazán…..
Bordás Zsuzsát ápolgatja. Demsa türelmetlenül hívja, már amennyire türelmetlenséget sugallhat egy telefoncsörgés. Demsa azzal kezdi, hogy tudja, hogy Bordás rejtegeti Denise-t, üzletet akar ajánlani a kiscsajért cserébe. Ha Denise és Demsa szabadon elszökhetnek, akkor átpasszolja…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
csalint 2008.05.21 20:25:02
csalint 2008.05.21 21:06:18
Otyó és Pircsi szundikálnak a puha paplanos ágyban. Mekkora szemétség - gondoljuk elsőre -, a néző majd meg őrül, hogy most akkor mi van Koloniccsal, erre az idióta Otyó és Pircsi sztorijával rabolják az ember idejét. Merthogy csöngetnek hozzájuk, éjnek évadján. Két zsaru áll…..
csalint 2008.04.13 20:57:56
sheenard.sfblogs.net/2007/12/08/fegyveres-rendorok-kozott-tuzvonalban/

Hát most ezt találtam, de úgy emlékszem volt több is... régen volt :D

De van tuzvonalban.blog.hu/ is csak elég szegényes. Tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyen kevés helyen van szó róla...

Egyébként a mai rész is jó volt:D Az elején kicsit a Szomszédok monológjaira emlékeztetett... (nem annyira nem vok öreg, csak youtube-ról ismerem őket XD)
csalint 2008.04.14 21:17:44
Szóval két héttel ezelőtt Demsa beballagott az őrsre, mi meglepődtünk, az epizód meg hirtelen véget ért. Rohadt sokat kellett várnunk, hogy megtudjuk, mire jutnak ketten. Demsa beszél mindenféléről, az afgán útvonalról, meg a marseille-iekről, két évvel ezelőtt megpróbált…..