Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trouble

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lehető legnehezebb korszak a diákok számára, összetettsége, bonyolultsága és az egész világra kiterjedő szerteágazottsága, nehezen áttekinthető összefüggés-rendszere miatt az 1918 -as esztendőtől az 1921-es esztendőig terjedő 4 év. Egészen pontosan az 1918 január elsejétől 1922 január elsejéig…..
Ha azt hittétek, hogy a 2021-es év nem tartogat több megalomán, gigantikus, epikus, szinte már-már emészthetetlen és együltő helyben fogyaszthatatlan lemezt... na, akkor jött az új #Mastodon és de! Amúgy nincs nagy baj a #HushedAndGrim-mel, (hiszen Mastodon, miért lenne?), de ha nem lenne több…..
Amikor a Mastodon bejelentette, hogy idén kihozza az extra hosszú tizenöt dalos albumát olyanná váltam, mint egy kisgyerek, aki számolja a napokat Karácsonyig. A megjelenés előtt két héttel minden nap többször is néztem a leveleket, hátha a kiadó úgy dönt, hogy elküldi előbb az anyagot. Sajnos erre…..
fáymiklós A lemezek életéről 2020.07.05 08:23:46
Azon gondolkodom, mióta előkerül a Rushmore-hegy kapcsán az a régi Deep Purple-lemez, az In Rock, hogy vannak albumok, amelyeket mindig régi lemezként hallgat az ember. Szinte függetlenül a koruktól, hiszen van egy csomó, amelyik soha nem öregszik meg, sőt, éppen az ifjúságot, az előadó szellemének…..
Elérkezett az évnek azon szakasza, mikor elárasztanak minket a bejegyzések, ahol mindenki, aki egész évben filmeket nézett felteheti az óévre a koronát és egy toplistában összegezheti az elmúlt év mozifilmjeit. Én se fogok ezalól kivételt képezni, és ahogy már tavaly is, úgy most is egy videó…..
A-Z olcsóság GO Android, GO! 2018.09.19 15:56:48
Sokan jó eséllyel nem hallottak még a Google legújabb újításáról, mely azért jött létre, hogy az olcsó okostelefonok birtoklása és mindennapos használata egy kevésbé frusztráló élmény legyen mindannyiunk számára. Sok készülék elavult hardverrel és szoftverrel érkezik, az Android GO pedig ezeket a…..
Tulajdonképpen már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, ugyanis a TMZ addig nyomozott, amíg sikerült lefotóznia, ahogy Axl Rose és az AC/DC-tagok távoznak egy atlantai próbahelyről. Jó, nem együtt, de elég fura véletlen lenne a dolog. Itt a kép, ahogy Rose jön kifelé: Itt pedig az AC/DC maradék…..
A Rush november végén új koncert DVD-vel jelentkezik, amelyről kedvcsinálóként a Roll The Bones felvételét már meg is lehet nézni. Lehet, hogy ez az egyik utolsó alkalom, ugyanis a zenekar a tervek szerint a mostani kör után abbahagyja a komolyabb turnézást. Persze hallottunk már…..
Spidergawd II 2015 Crispin Glover Records Korunk zeneipari változásai új életet csiholtak a szupergruppok intézményébe, ami sajnos a visszájára sült el. A ’90-es években már önmagában izgalmas volt, hogy milyen zenét hoznak össze a különböző bandákból összeverődött,…..
tumblr  5 napos tisztító zöldség-gyümölcs kúra A kúra ideje alatt kizárólag gyümölcsöket és nyers, párolt, főtt, grillezett vagy sütőben sült zöldségeket fogyaszthatsz (kevés olívaolajt vagy szőlőmag olajat használhatsz). Napjában többször egyél kis mennyiségben változatos értékes…..
Trouble 2015.06.22 18:31:12
@sélli_: Na és Jézus a sivatagban ?
Olyan dallal akartam zárni az albumot, ami kegyetlenül odacsap az embereknek. - mondta Liam Howlett főnök, aki árcius 30-án már a teljes lemezzel terrorizálja majd a népet. ..
Trouble 2015.03.19 21:22:50
Pár napja nagy visszhangot keltett az a nyilatkozat, amelyet a Bikini gitárosa, Lukács Peta tett közzé a szólózenekarával kapcsolatban. Elmondja, hogy mennyire elkeseríti az a helyzet, hogy a koncertjére alig több mint hatvan ember váltott jegyet egy kétmilliós városban. A poszthoz…..
Most láttam egy plakáton, de az interneten alig leltem nyomát, aztán csak meglett (retro zenéhez retro információforrás). Szóval Svédország egyik legjobb rockzenekara április 23-án Budapesten lép fel, a Dürer Kertben. Valószínűleg a kisteremben, nem hinném, hogy lennénk annyian,…..
Both Miklós a hazai világzenei élet egyik legizgágább muzsikusa, ha úgy tetszik: művésze. És miért ne tetszene úgy, figyelemmel követve munkásságát, a kezdeteket jelentő VHK utódlástól és a Magurától a Barbarón át a Kínai utazólemezig, kifejezetten megejtő a kép. Miklós…..
Idén februárban mutattuk meg a southernes, groove-os, doomos rockban utazó HAW nagylemezét, ami a Soundtrack of Our Friendship nevet viseli. Az albumon található My Name-hez most elkészült a zenekar első hivatalos videója, fekete-fehérben, és Kővári Krisztián irányítása alatt. A…..
Trouble 2014.09.24 18:26:13
Buggyantságért a Primusnak soha nem kellett a szomszédba mennie. A durván sajátos zenét játszó zenekar egész karrierje a buggyantságról szól, szóval annyira nem kell meglepődni a mostani projektjükön sem. Jön az új lemez, bizony. Konceptlemez lesz, azaz egy témát jár körbe. A…..
Lángoló Gitárok Metalnarancs 2014.09.17 09:49:18
Ha annyira nem tartottad viccesnek a múltkori hot dogos dilit, ezen tuti berosálsz! Metalosok naranccsal pózolnak! Micsoda?? Naranccsal a kezükben, fejükön, akárhol? Igen! Biztos nagy a metalrajongók és a narancsimádók keresztmetszete ezért is juthatott eszébe valakiknek, hogy egy…..
Ki hallott már a Gonga nevű bristoli stonerzenekarról? Nem? Senki? De azért Beth Gibbons nem ismeretlen, ugye? Ő a szintén bristoli Portishead énekesnője. Na, a Record Store Day alkalmából ők álltak össze, hogy egy az egyben interpretálják a Black Sabbath Black Sabbath című dalát.…..
Trouble 2014.04.25 22:01:19
Subscribe This Moment Will Soon Be Gone 2014 Edge Records A Subscribe új lemezét azért is vártam töretlen lelkesedéssel, mert egyrészt nagyjából ők az egyetlen hallgatható zenekar a halálhörgés verzében-köcsögének refrénben-féle modern metálos, vagy ha úgy tetszik…..
14 év szünet után végre nagylemeze jelenik meg az Eyehategodnak. Eddig is lehetett tudni, hogy a New Orleans-i sludge metal kultzenekar új albumon dolgozik, de most már dátum is hozzá: május 26. A cím nélküli lemezről egy dalt már meg is lehet hallgatni alább. Az anyagot még az…..
Sörbúvár Pivohalle - képriport 2014.02.05 13:21:51
A nagy magyar fülkekomlóforradalom közepette elsikkadni látszanak egyéb, szintén nem elhanyagolható események: plédául hogy az idáig csak a pesti oldalon terjeszkedő, a folyton kiváló cseh sörökkel kényeztető Pivo kocsmahálózat átlépett Budára is (még tavaly ősszel, de…..
Trouble 2014.02.06 21:21:03
@Gérard Duchemin: Furcsa fogalmaid vannak a menzáról, szerettem volna én ilyen menzát, a Wesselényi sokkal ridegebb, egyszerűbb!
Les Claypool Primus-főnök és középiskolás barátja, Bryan Kehoe még 2012-ben alapította a Duo de Twangot, aminek saját számok írása nem annyira, hanem inkább különleges átértelmezések előadása a célja. A Duo de Twang ugyanis lényegében country és bluegrass…..
Trouble 2014.01.22 18:45:20
Ha már heavy metal, akkor az mindenképpen nagy hír, hogy a Hammerworld tudni véli, idén összeáll a klasszikus Pokolgép, azaz Kukovecz Gábor gitáros, Kalapács József énekes, Nagyfi László gitáros, Tarcza László dobos és Pazdera György basszusgitáros. Az esemény állítólag…..
Trouble 2014.01.03 18:50:46
Három év urán elkészítette új nagylemezét a Monster Magnet, amit most a Noisey honlapján teljes egészében végig lehet hallgatni. A hivatalosan csak négy nap múlva, a Napalm Recordsnél megjelenő hanganyagon Dave Wyndorf frontember és Phil Caivano felelt a produceri munkáért, a…..
Trouble 2013.10.11 22:03:06