Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gubics

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk már a sztori végigolvasásától felment a vérnyomásunk, úgyhogy el tuduk képzelni, Attila hogy érezte magát, miközben próbálta egyezkedni a bolttal, akiktől a T-s kártyával hibásan működő drága telefonját vette. Amíg ilyen boltok lesznek, a Homárnak mindig lesz…..
Gubics 2010.06.09 11:37:06
@Nanemá: Na látod, le is írtad a fő lényeget a "nyugat" szót! Sajnos nem ott vagyunk és tény, hogy ott tényleg minden máshogy megy csak tudod itt ezt velünk meg is lehet csinálni amit ott nem (értsd ezt a kiskereskedőre és a végfelhasználóra)!
Sajnos semmilyen szempontból nem vagyunk nyugat és még egy jó darabig nem is leszünk! A nagykereskedők és a gyártók azt csinálnak itt amit csak akarnak, mert megtehetik!
Gubics 2010.06.09 11:39:17
@Redface: Ez neked jogállam amiben élsz?! :)
Én inkább másnak hívnám, de ha így érzed, akkor biztos semmi gondod nincs az életben :)
Gubics 2010.06.10 12:28:02
@Nanemá: Nem az én mentalitásommal van a baj, hanem azzal, hogy ebben a k..va országban a kisembernek kuss a neve. Lásd például az igazságszolgáltatást. És ez csak egy példa volt, a többit had ne soroljam szerintem tisztában vagyunk vele mindannyian. Ha kimész az utcára a rend nagy őrei kilövik a szemed és kitörik a csuklód és még jól meg is vernek még akkor is ha ártatlan vagy.
Szóval nem az én mentalitásom itt a gond hanem az ha rosszul vagyok az utcán vagy éppen a egy kisebbségi brigád veri a fejem az értékeimért te is ugyan úgy elsétálnál mellettem az utcán mint bárki más ebben az k..rva országban. Persze ilyenkor a rend nagy őrei közelben sincsenek vagy nem csinálnak semmit arra hivatkozva, hogy nem csinálhat semmit amíg vér nem folyik.
Szóval mit akarsz te ebben az országban?
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..