Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S_T

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígértem, itt van. Nem volt egyszerű időt szakítani rá, de mint megtudtam, ebben a hónapban lehet, két nemzetközi est is lesz. Szóval össze kell kapnom magam, hogy lépést tudjak tartani magunkkal. :) A fakanalat talán jobban forgatom, mint a virtuális tollat, de talán elfogadható lesz ez a…..
S_T 2019.06.09 13:52:45
Ebben a bejegyzésben nem megyek bele minden apró részletbe, mert erre az útra lassan két évvel ezelőtt mentem és akkor még nem jegyzeteltem menet közben... :) 2017 nyarára vettem meg a legelső repülőjegyemet. Az úticél Nizza volt. Borzasztóan vártam ezt az utat, tele izgalommal, kíváncsisággal,…..
S_T 2019.03.06 20:48:32
@Atyaég utazom: Sajnos nem túristáskodni voltam, így csak egy rövid kirándulásra futotta. Láttam Gordes-t, Avignon-t, a Senanque apátságot és levendulaültetvényeit, Forcalquier-t és még egy hangulatos kis falucskát, már emlékszem a nevére. Voltunk még egy borvacsorán egy igazi provance-i chateau-ban is. :) Lassan 10 éve volt, azóta készülök vissza.
Az első, bemutatkozó bejegyzésemben azt ígértem Nektek, hogy ma Marseilleről és környékéről fogok írni. Ebből kiderül, hogyan lehet kihozni az oda-vissza repülőjegyet+ülőhely foglalást+szállást 8118.- Forintból 4 napra! Elolvashatjátok merre jártam, és természetesen hozok hozzá képeket és videókat…..
Klementúrjelentése: vidéki, puszta emberenévnap: ápr. 21.ajánlott vezetéknév: Becsteleki..