Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alice_in_wonderland

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde Főleg alvás 2013.11.12 09:29:17
Hát igaza lett Renáta néninek, aki a Lány kb. öt hónapos korában arra, hogy éjszakánként egyszer-kétszer kel fel enni, azt mondta, hogy "á, most van ez az átmeneti nyugodt időszak". Mert féléves kor körül el szokott romlani a babák alvása megint. El is romlott basszus, valamint…..
A kevéssé jól tájékozódó nő hajlamos eltévedni. Leggyakoribb előfordulási helye pont ellenkező irányban van ahhoz képest, mint ahol lennie kéne, és olyan távolságban, hogy esélye se legyen visszatalálni. Éppen ezért a tájékozódási képességet nem igazán birtokló nő nem…..
Alice_in_wonderland 2010.05.05 13:21:19
@El Topo (Sgt. Elias):
Az vagyok :D

De hogy még tovább fokozzam a rejtélyt, nem csak térképen igazodom el remekül, hanem például tömegközlekedéssel még soha nem tévedtem el Pesten, akárhányszor kell átszállni, és olyan is csak egyszer fordult elő négy év alatt, hogy rossz irányban szálltam fel a villamosra, de akkor is csak azért, mert nagyon kellett sietni. Útvonaltervezek és megyek akárhová minden gond nélkül.
Az aluljárókat viszont gyűlölöm, az astoriánál egyszer tuti idegösszeomlást kapok és a blahánál is általában harmadikra tudok csak jó helyen kijönni.

GAbica, airbeth:
igen, ez is megvan, és főleg lapos cipőben, betonon

A közlekedés egy igazi kaland :D
Alice_in_wonderland 2010.05.06 15:52:21
@El Topo (Sgt. Elias):
a felszínen sík terep van, ellátok oda, ahova el kéne jutnom, lent viszont csak arra tudok menni, amerre megy az alagút és a lépcső. És ha nekem jobbra kell mennem, az alagút viszont először balra ágazik, aztán vissza jobbra, azt már nem tudom értelmezni. De ez nem olyan misztikus dolog ám, csak aki nem így gondolkodik, annak fura. Azért örömmel látom, hogy sok ilyen fogyatékossággal élő van mint én :D