Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AAgi

15 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dél-Koreából származó művész egyike a kedvenc kortárs festőimnek. A képein megjelenő nőalakok szépsége 2008 óta elvarázsol, Stella stílusát pedig kifejezetten imádom. A nyers nőiesség, a szexualitás és a sebezhetőség magával ragadó keveréke sugárzik minden egyes alkotásából. A képeken megjelenő…..
A héten debütált az IKEA "Gilting" nevű kollekciója, mely során az angol származású férfiruha tervezővel, Katie Eary-vel dolgozott együtt a svéd lakberendezési áruház. A bútorokat, lakástextileket és étkészletet felvonultató kollekció vibráló színekben, látványos, kissé megdöbbentő mintákban…..
Különleges technikával készül film Vincent Van Gogh életéről: több, mint 100 festőművész 2 évvel ezelőtt kezdett hozzá annak az 56 800 olajfestményt elkészítéséhez, melyből végül összeáll majd a lélegzetelállító, egész estét mozifilm. A film technikai megoldása lenyűgöző, minden egyes másodperc…..
Az eleinte festői pályafutásról álmodozó Zsolnay Vilmos 1865-ben indította el a családi kőedénygyár (akkori nevén a Bazár) történetét, mely irányítása alatt hamar felvirágzott. Vilmos alkotótehetségének és elszántságának köszönhetően a gyár olyan újszerű megoldásaival, mint a máz alatti színezés…..
A mexikói festőnő képeinek több, mint fele önarckép. A saját magáról készített portrék hátterében egy súlyos tragédia húzódik: 1925. szeptember 17-én (mikor Frida csupán 18 éves volt) az iskolából hazafelé tartva felszállt a buszra, mely nem sokkal ezután összeütközött egy villamossal. Többen a…..
Aranyos állatokat szerepeltetni a reklámban szinte mindig meghozza a sikert, hiszen ki tudna ellenállni egy kiscicának vagy a legbájosabb kutyaszemeknek? Az érzelmekre ható TV spotok, újsághirdetések és online reklámok célcsoporttól függetlenül tudnak a nagyközönség kedvencévé…..
Marc Jacobsnak nem elég, hogy híres divattervezőként lábai előtt hever az egész világ, újabban kutyáját, Neville-t is a figyelem középpontjába állítja. A saját Instagram és Facebook oldallat rendelkező bull terrier egyre növekvő számú rajongótábort tudhat magáénak, akik…..
Az Angliában élő illusztrátor, Chloe Giordano, egy igen különleges hobbinak hódol: apró, valósághű állatokat örökít meg kézi hímzéssel. A művész kézügyessége vitathatatlan, hiszen munkái alig nagyobbak, mint egy gyűszű, mégis annyira részletgazdagok, hogy szívesen…..
A minap meghallottam a rádióban Kylie Minogue és Nick Cave kb. 10 évvel ezelőtti duettjét, melyet már akkor is nagyon szerettem. Tiniként nem igazán figyeltem a pontos szövegre, újra meghallgatva viszont elhatároztam, utána járok, ki is volt valójában az a hölgy, akiről a "Where…..
A nyári forróság legstílusosabb hűsítői a saját készítésű jégkrémek, pláne, ha ilyen jól néznek ki! Elkészítésük mindössze 15 percet vesz igénybe, mi pedig a legkülönfélébb hozzávalókkal és ízekkel kísérletezhetünk a konyhában. "Piros gyümölcsös…..
Johanna Basford csodaszép illusztrációkkal gazdagított könyve végre Magyarországra is megérkezett, így kis hazánkban is kitört a színezési láz. Nem csoda, hiszen akiben egy csöppnyi vágy is él a kreatívitása kibontakoztatására, szeretne valami szépet alkotni, annak igazán nagy…..
Nézzünk kicsit más szemmel a Facebook, Pinterest, Twitter és a közösségi oldalunkra és tekintsünk úgy ezekre a kommunikációs csatornákra, mintha egy Rorschach tesztek* lennének, amelyeken keresztül egy tintafoltokból álló képet mutatunk a rajongóinknak.  Grant Van Sant, az Osso…..
Mindig is imádtam az ötletes, kreatívan berendezett üzletek kirakatait. A jó dekoráció számomra az, amely magával ragad és elrepít egy másik világba, ahol a kirakatbabák életre kelnek és egy történetet súgnak a fülembe.  A karácsonyi ünnepek pedig igazán jó alkalmat adnak…..
Kislányként csak úgy faltam a meséket, szerettem elképzelni és átélni a történeteket, melyekben a főszereplők álmai mindig valóra váltak. Szerencsére, immár felnőtt fejjel,még mindig hiszek a mesékben. Csak egy kicsit körül kell nézni és máris láthatjuk, hogy a mi életünk…..
Jessica Stam a Russh magazin 39. számának címlaplánya. A magazin számára egy hosszú fotósorozat készült a cicaarcú modellről, amint teljesen hétköznapi, vagy rockeres-punkos, vagy éppen egy kicsit elegánsabb összeállításokban pózol. A fotós Will Davidson, a stylist Stevie Dance…..
Palvin Barbara lesz a Chanel Beauty-termékeinek arca a tavaszi kampány során. Ez aztán az igazi siker!Íme az első kép:..
Már javában tart a New York-i Divathét, de bevallom őszintén többségében csak borzasztóan unalmas kollekciókat láttam eddig, ezért is késnek a beszámolók... Elsőként máris itt van Marc Jacobs 2011-es őszi/téli kollekciója, ami egészen jól sikerült. A ruhák többsége…..
A D&G 2011-es tavaszi/nyári kampánya tökéletesen illeszkedik a népszerűsíteni kívánt virágos, kockás, vidéki romantikát sugalló kollekcióhoz (itt a bemutató). Vidám, napfényes, hangulatos kampány... igazán remek lett! A képeket Mario Testino készítette. Nektek hogy…..
Amíg a Versace tavaszra és nyárra tervezett kiegészítőinek arca egy színésznő (January Jones), addig a ruhák népszerűsítésével inkább egy profi modellt, Abbey Lee Kershaw-t bízták meg. Abbey mellett két fiúcska is szerepel a kampányban: Malthe Lund Madsen és Victor Nylander. A…..
A Gucci nyári kampányához Mert Alas és Marcus Piggott készítette a forró nyarat idéző divatfotókat. Íme a teljes anyag. Hogy tetszik? ..
Nna, végre egy farmerreklám, amihez még hasonlót sem láttam!Egy indiai farmereket forgalmazó cég, a Killer Jeans vintage nadrágjaihoz készült az alábbi, nem mindennapi - sőt, véleményem szerint kimondottan mókás és ötletes - reklámkampány, amelyben szobrokat öltöztettek…..
Marion Cotillard-ról Cedric Buchet készítette az alábbi képet, amely az angol Harper's Bazaar augusztusi számában látott napvilágot. ..
AAgi 2010.08.30 13:30:30
A Mango őszi kínálatából láthatunk egy kis ízelítőt: ..
A Vogue Paris áprilisi számában Mihalik Enikő egy fekete sráccal pózolt Terry Richardson fényképezőgépének - ami azonban igazán furcsa, hogy a középpontban mégsem ők, hanem órák és ékszerek vannak. A képek erotikától nem mentesek, de ezen persze nem csodálkozunk, hiszen…..