Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoelee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi mindent kozzeteszunk! Ugyanakkor eliteljuk a tragarsagot! Legjobb szakítószöveg fél éves boldog kapcsolat lezárására:"Jövő héten már úgyis más szopja a faszom"Elnézést a trágár szövegért, de ez így hangzott el a valóságban, a meghökkenéstől nem jutottam…..
Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban…..
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Nagy geekséget alkotott Russel Walker grafikus: periódusos rendszerbe szervezett 122 fiktív elemet, amelyek filmekben, tévésorozatokban, regényekben és persze videojátékokban szerepelnek. Az olyan kötelezők mellett, mint a kriptonit, megtalálhatók igazi csemegék, például a…..
Zoelee 2010.04.11 12:25:20