Regisztráció Blogot indítok
Adatok
em8ma

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai CW televíziós csatorna újabb bőrt próbál lehúzni a mostanában divatosnak számító eredet-történetekről. A tervezett sorozat, ami átmenetileg az Amazon nevet kapta a DC Comics-hoz tartozó Wonder Woman karakter (leánykori nevén Diana) gyerekkorát fogja bemutatni, mielőtt…..
A Dior 15 év után idén tavasszal vált meg John Galliano vezető tervezőtől, miután nyilvános helyen kétszer is rasszista megjegyzést tett. Akkor úgy tűnt, a celebvilág is elpártol a márkától, az Oscaron Natalie Portman például nem volt hajlandó Diorba bújni, Nicole Kidmant pedig…..
A sorozat eddigi leg-X-aktásabb epizódja New York államban nyit. Fiatal rendőrtiszt járőrözik az utakon és feleségével beszélget a kisbabájukról. A férfi egy fiúra lesz figyelmes, aki egyedül bandukol az út szélén. Felveszi, majd kiszedi belőle, hogy a srác, Teddy megszökött…..
Reggeli Tiffanynál Ess eső ess! 2010.05.17 07:00:00
                        Megőrülök ettől az esőzéstől.Már két hete esernyővel járok egyfolytában. Fáj a fejem, a vérnyomásom a bokámban és ráadásul állandóan…..
Hàt szevasztok kedves olvasòink!Ezennel èn is vègre tudok bejegyzèst ìrni, nem is olyan nehèz, mint hittem eddig:PSzòval internetpoint.. a hely, amit àldunk, hogy lètezik; ès igènybe vehetjuk itt a messzi tàvolba:D kemenz egy orat engedelyez nap mint nap, hogz ingyen hozzajuthassunk a…..