Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvegh17

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Bolygó torta! 2013.08.08 09:25:00
Nem tudok leszakadni a torta témáról, biztosan a nálunk épp nyáron egymásra torlódó szülinapok, valamint a lassan esedékessé váló fogyókúra antagonisztikus viszonya folytán. Madame et monsieur, emeljük a tétet, kis csillagászoknak süssön bolygó tortát, aki tud. Aki nem, annak…..
kvegh17 2013.08.13 08:07:55
Már megint valami olyan miatt panaszkodsz, amiért mások fél vagyonukat odaadnák. Keskeny csípő, túl pici, vagy lapos fenék, jó elismerem, ez is okozhat némi problémát. De ha ismered a rád vonatkozó öltözködési trükköket, nem okoz majd nehézséget, hogy kicsit kerekebbé tedd…..
  Ha érdekel, melyik étel mennyi cukrot tartalmaz akkor ajánlom figyelmedbe a képeket. Egyik másik meglepő. Az adagok elé helyezett kockacukor mennyiség jelenti azt, hogy mennyi cukrot tartalmaz egy-egy adag, a vizuális típusoknak ez sokat segíthet. Ha ezt tudod, akkor is…..
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..