Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gtay

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
What's up in London? 2 hónap után 2010.10.30 16:46:38
 Szóval november elsején lesz a második hónapfordulóm.. ez idő alatt elmaradtak a bejegyzések, aminek egyszerű oka, hogy lusta voltam.. :)Az első hónapban elfoglalt is voltam persze: munkakeresés, papírok intézése, beilleszkedés, egyebek. Pedig érdemes lett volna leírnom az…..
 "Nem a kritikus számít; nem az, aki azt hajtogatja, hogyan bukott el az erős, mit csinálhatott volna jobban a tevékeny. Az elismerés annak az embernek jár, aki ténylegesen kiáll a küzdőtérre, akinek arca portól, izzadtságtól és vértől szennyes. Aki vitézül küzd, aki…..
 8 nap van hátra a repülőgép indulásáig, van sok apróság, amit el kell intézni ebben az időszakban, hisz ki tudja meddig leszek távol. Kiváltottam az európai egészségbiztosítási kártyát, mellyel "igénybe vehetők az Európai Gazdasági Térség államaiban való…..
What's up in London? Miért London? 2010.05.09 19:13:00
 Ez a blog arra a merész feladatra vállalkozik, hogy betekintést engedjen a kívülállók számára is annak a városnak a világába, mely manapság itthon, Magyarországon is meglehetősen népszerű lett. És nem feltétlenül a turisták számára. Sokan gondolják úgy, hogy…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..