Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liguana

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WazzEngland Gyorspost.... 2012.10.03 20:53:52
Ma végre sikerült érdemben beszélnem főnökömmel, talán most már lesz belőlem valami. Ha minden úgy alakul ahogy beszéltük akkor sűrű hónapok elé nézek. Vagy a héten vagy jövő hét elején meg kell csinálnom egy 2 napos tanfolyamot, ami valamilyen care képesítést ad ( nem…..
A tegnapi szigetelés rövidke volt, fázós és koncertmentes. Mondanám, hogy bemelegítésnek jó volt, de nem mondom, mert tényleg hideg volt, és ma még inkább az lesz este. Bassza meg.De így legalább van lehetőségem arra is, hogy technikai meg általános dolgokról meséljek…..
Vajon milyenek lehetnek, egy japán kartondobozgyerek mindennapjai? A képsorozatból kiderül, melyet a Bunnyrel nicknév alatt dolgozó Kiyohiko Azuma manga guru készített. Flickr oldalán további hétköznapi titkokra derül fény Danbo mindennapjaiból. ..
Gondolom teljesen sematikus és mindennapi a történetem, máshol más formában ezer emberrel megtörtént már. Ami viszont mindig felbosszant, hogy ez egy 16 hónapos babával nem vicces, felháborító, hogy sematikus, és végtelenül irritáló, hogy mindennapi.   A Heim Pál Kórház…..
Dezsőmail Subject: Munka+élvezet 2010.03.30 12:45:00
From: Huncam Voyeur Date: 2010/03/16 Subject: Munka+élvezet To:brigidezsi@imail.hu   Helló! Valós, otthonról végezhető webcamos munkát kínálok,(18 éven felüli) lányoknak, pároknak. Saját szobádban webcamozhatsz, akivel csak akarsz. Nem számít a beállítottság, csak a…..
Marcella segítséget kér tőlünk, nem talál SNI-s, sok részképesség zavarral kűzdő gyermeke számára megfelelő iskolát, azzal kell szembesülnie, hogy sok mindent ígérnek, de végül a legtöbb csak ígéret marad. Sajnos, esete nem egyedi, úgy tűnik az erre specializálódott…..