Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ducia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   2009. október óta keresek munkát. Folyamatos kereséssel. 2010. januárjáig 223 db elküldött pályázat!!!…nem sarkítom ki a számot…minden jelentkezést dokumentálok. Rengeteg helyre hívnak, csak a kedves bájos csevegés, beszélgetés, tesztírások után…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Ducia 2010.05.16 14:30:12
@SeldonH: Az a gond, hogy Magyarország kis ország, és ő nem egy kőműves. Itt a celebek véleményvezérek (sajnos), az emberek azt nézik hétről hétre a tv-ben hogy ők hogy élek, hogy szülnek, hogy nevelnek gyereket, hogyan karácsonyoznak, hogyan telnek a mindennapjaik. Ő egy olyan színész aki gyerekdarabokban játszik , a tv-ben pedig nagyobb volumenű műsorokat vezet. Hiteltelenné vált. Akár akarjuk, akár nem a hírnév azzal is jár, hogy az élete nem titok többé. Ő nem egy playmate, vagy énekesnő, mint Spears kisasszony, akire azt mondjuk hogy jójójó showbusiness. Arról nem is beszélve, hogy ez a szerencsétlen már nem először tett ilyet. Ha jól tudom ez már legalább a harmadik ilyen balesete, ráadásul etikátlanul el is hagyta a helyszint. Azt kell, hogy mondjam nem csoda hogy minden munkáját elvették tőle.
Ducia 2010.05.16 15:14:12
@gyurmafiu: Gyakorlatilag a bíróság fog ítélkezni, de mit közszereplő, neki kijut a átlag ember ítélete is. Én tudom hogy az ítélkezés a világ egyik legcsúnyább dolga, de ez az ő esetükben benne van a pakliban, és ezt ő is pontosan tudja. Ha Tibi bácsi lenne a szomszédból, ő is megkapná egy lakótelep ítéletét, talán, ha kell a cégének erkölcsi bizonyítvány ő is elvesztené a munkáját, de Stohl ennél "híresebb". Az alakítása biztosan nagyon színvonalas, de nekem ne vezessen x faktort, és ne játszon a gyerekemnek a színázban egy olyan ember aki otthagyta a sérülteket, de még előtte kért egy cigit.
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
Tudjuk jól, mennyire huncutak vagytok ti, kütyüfanok, ezért a tavaszt ezekkel az érdekes és bizarr szexjátékszerekkel indítjuk a blogon. Persze csak a "Köll még?" után... Hihetetlenül élethű műnők No comment, gondolom mindenki ismeri őket. Aki nem, az valószínűleg egy…..
Ducia 2010.03.01 23:45:24