Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gunilla

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szimpatikus sorozatgyilkos történetének negyedik évada nézőcsúccsal, 2.6 millió nézővel búcsúzott a képernyőtől (nyugi, lesz folytatás), ami nemcsak a Dexter szempontjából, de a Showtime történetében is mérföldkő volt: soha ennyien élőben nem néztek még eddig egyetlen…..
gunilla 2010.04.26 19:55:19
@moli: valóban, ez eszembe sem jutott, de most, hogy mondod, tényleg így kellett volna lennie... Így Dexter újra visszatérhetne régi önmagához... Most viszont törhetik majd a fejüket, hogy oldják meg, hogy Dexi egyedül boldoguljon a gyerekekkel...
gunilla 2010.04.26 19:56:53
@Bamba Barack: Bamba! Te valóban végignézted ezt az évadot? :O :)
Április 26.: Elérkezett hát a nagy nap... Tavaly is ezen a napon kezdtem, hát kezdem idén is ezen a napon. :) És bár eddig is igyekeztem betartani pl. a napi 4-5 étkezést, és sportoltam is, de az elmúlt 3 hónap sokkal inkább szólt arról, hogy visszaszedjem a több hónap kihagyás…..
Igértem, hogy írok a Sztéviáról:Aki nem hallott volna még róla, a sztévia egy növény, melynek leveleiből kivont szirup (de már a levelei is!) 30, de akár 300-szor is édesebbek, mint a cukor, nem beszélve a vitathatatlan előnyeiről:-Az egyetlen természetes édesítő, AMI…..
A neten összevadásztam egy csomó érdekes hozzászólást. Hihetetlen, hogy mennyi önkéntés szakértő van. Készítek belőle egy közönség rovatot.Itt egy gyöngyszem:"Én nem hiszek a varázskütyükben.Zsírégetés a pulzusszám növelésével érhető el. Ilyen a testmozgás és a…..
Egy kis közvélemény kutatás, kíváncsi vagyok a véleményedre! Kérlek, írd meg a hozzászólások között:Milyen diétát / diétákat próbáltál már ki?Mi lett az eredménye?Sikerült-e tartósan lefogynod?Jobban érzed-e magad?..
gunilla 2010.03.16 19:48:28
@NagySzabi: (3 év késéssel írom, de hátha célba ér... :D) én az egész táplálkozásomat a zöldségekre alapozom (nyers, párolt), ezek azok a kaják, amik mindennel kombinálhatók, és ellátják a szervezetem vitaminokkal, mégis alig tartalmaznak kalóriát, tehát olyan, mint túlzabálás nemigen létezik ezekből... (persze semmiből nem szabadna túlzabálni) Nade a hülye is tudja, hogy nem merülhet ki a kajálás a zöldségekben (főleg sportolóknál, -én is az vagyok-), de ezen felül csak azokat együk, ami feltétlen szükséges, így: pl. reggeli zabpehely,joghurt, túró, gyümölcs (mint szénhidrát), olajos magvak (mint olaj/zsír), na és persze az ajánlott mennyiségű fehérje (1-2 gr/testsúlykg). Remélem nem hagytam ki semmit...:)
Én ezeket eszem nyári szálkásításom során, (5ször keveset) de általában is szerintem ez egészen fenntartható. Télen mondjuk hozzácsapom a rizst, bulgurt, de így már végképp okés...
Ez így elég tuti? (már ami a kajálást illeti)
Az a hihetetlenül undorító ebben a fogyás bizniszben, hogy senkit nem érdekel az egészséged. Rohadtúl nem érdekli őket.Mindenki el akarja adni a szar termékeit, a fogyasztószereit, a könyveit. A női magazinok meg ontják a diétás módszereket, hogy eladják a lapjaikat.Íme,…..
Ennek közlésével nem bírtam várni... Elég undorító a kép, de mindenképp tanulságos. Ugyanis minkét undormány grammra pontosan 2,3 kg!!! Ezekután remélem senkit nem kell már meggyőznöm arról, hogy SPORT, SPORT, SPORT!!!!!!!Igazából azután kezdtem el keresgélni a neten valami…..
Körülbelül két éve sikeresen és boldogan étkezem egészségesen. Természetesen voltak szomorú eredményekkel járó visszaesések is, melyeket aztán teljes szívemből megbántam. Most úgy döntöttem, hogy, ha már úgyis nagyon szeretek kísérletezgetni a konyhában, indítok egy…..
gunilla 2010.03.14 11:46:18
Hát, elérkezett a mérés napja... Az eredmény nem volt se több, se kevesebb, mint ahogy terveztem, 57,5 kg vagyok most. A legutóbbi mérésem óta 1-1,5 kg lement. (Ez kb másfél-két hete volt.) Ezután tehát osztottam-szoroztam, április végéig (a szigorítás elkezdéséig) 6 hetem van…..
Elérkezett az idő, hogy leírjam végre, milyen elveket is vallok én, és mi az, ami nekem személy szerint egyedül meghozta az álom súlyt (nekem ez 50-52 kg, a 168 cm-hez). Előre szólok, rengeteg elméletet gyúrtam össze, különböző mértékben, kicsit olyan, mint valami recept...…..
2010. 03. 11. csütörtökAz étkezésem a héten egészen jó volt, többnyire zöldségeket ettem, több adagra beosztva, de mivel az ember olykor kíván némi ízt is, azt a szabályt hoztam, hogy lehet néha pl egy kis tejberizst is enni, de csak nagyon minimálisat, és mellette nagyrészt…..
lefogyok Első nap 2010.02.04 10:57:00
 A napokban olvastam, egy nőről, aki 130 kilós volt és a egy újságban olvasta, hogy egy elunyt férfi családjának többlet költséget számoltak fel a hamvasztásért mert túlsúlyos volt és ez ösztönözte a fogyókúrára. Nos engem ez a 130 kilós nő ösztönöz. Mivel én is…..
gunilla 2010.03.09 19:21:21
Szia!
Én csupán 6 kg-tól szeretnék ismét megszabadulni, de a fogyás az fogyás, akármennyiről is legyen szó.
A blogomban még nem írtam le, ami nekem bevált, de nagyvonalakban leírom most neked: 1. Napi 5ször egyél,(3 óránként) kb egy maréknyi kaját, és ha fogyni szeretnél, a reggelit sose felejtsd el! Szerintem a legjobb, ha aszalt gyümis zabpelyhes műzlit eszel sovány natúr joghurttal. Este fehérje. Amugy zöldség ezerrel!!! Sok ember nem is gondolja, h milyen kevés kcal van a zöldségekben, és milyen sok az egyéb kajákban...
2. A torna fontos, mert formál, de úgy igazán nem fogyaszt, építs be napi egy óra kardiót is, és mondjuk heti 3szor erősíts! (Kezdetben a tempós sétát ajánlanám neked, hallgass jó zenét, úgy könyebb :)) Ha mellette feltöltöd az L-karnitin raktáraidat, akkor még gyorsabban fog mennia fogyás.
3. Víz, zöld tea napi 3 liter!
4. Sajnos a fehér lisztet, cukrot, olajat sót, tésztát, péksütit, krumplit, nasit hosszú távon el kell felejteni.. Az elején nehéz, de később már ösztönösen nem eszel... :)
5. Mivel sok kg-t szeretnél leadni, szerintem nem árt, ha egy alapos belső méregtelenítésnek is nekiesel, sok teával rosttal. Egy tiszta emésztőrendszer sokkal hatékonyabb fogyást biztosít neked, nem beszélve arról, h a belekben felgyülemlett trutyi akár 10 kg-t is nyomhat... :S
Kár, hogy kicsi a hely, mert órákig tudnék ezekről beszélni... :) De kezdetnek bőven elég, ha ezere figyelsz! Sok sikert!
MOST- és TAVALY NYÁRON :( + 7 kgElnézést mindenkitől, de muszáj volt felraknom a pucér fenekemet, hogy illusztráljam is, amiről jártatom a szám... Úgy gondolom, nem árt, ha lesz mihez hasonlítani a végeredményt, és figyelni, ahogy haladok. :) A kilók ugyanis nem mindig adnak…..
Egy hete, hogy sokkolódtam a nemhogy stagnáló, de NÖVEKEDETT súlyom miatt... (közel 59 volt...) Úgyhogy szabályokat hoztam, amiket akkor ugye le is írtam. Lássuk, hogy mit sikerült megvalósítanom belőlük: február 27-március 3-ig minden nap egy órát kardióztam, plusz hasizmoztam…..
Hm... Körülbelül két hete, hogy a nagy (sajnálatos módon) sportmentes időszakot megtörtem, és újra edzek. Mint már írtam, 6 éve minden nap futok, de több ok miatt nem edzhettem az elmúlt 5 hónapban (többek között volt egy sérülésem, és pihennem kellett..). Igenám, de ezt az…..
Íme Gunilla 2009 nyári formája:próbáltam hasonlót keresni a tavalyi kiindulásról is, de sajnos nem találtam olyat, ami ennyire kifejező (úgyértem, ahol látszik a bőr feszessége és a "sonkák" is)Az eredményről annyit, hogy persze, ezer meg ezer ilyen alakú lány…..
Gunilla és Gudrun egy pár. Külsejükre nem panaszkodhatnak igazán, de emberi mivoltukból adódik, hogy nem mindig elégedettek a külsejükkel. Gunilla a megszállott futó és kajacsipegető, tipikus körtealkat. Gudrun, a süteményen nevelkedett, ám magát idővel megregulázó…..