Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fislac

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetleg lenne pár ember aki a modellek elkészültekor összejönne egy közös tapasztalatcserére, modellezésre esetleg barátságos tudásösszemérésre, a teljesen fair körülmények adottak, a megeggyező tulajdonságú autók miatt:D, eltekintve a pár tuning megoldástól, de talán nem…..
Fislac 2011.04.03 11:53:39
@Alexxebb:
Szia!
Mindenkit várunk szeretettel, végül is magunknak szervezzük a találkozót, és a következő összejöveteleket! Én csak a "kezdőlökést" adtam meg...
Remélem, jócskán összegyűlünk!
Mindenkinek jó időt, jó hangulatot, tapasztalatokban gazdag szakmai eszmecserét kívánok előre is!
Üdv!
SziaszokAki szeretne eladni Merci alkatrészeket, vagy keresne, az ez alatt a post alatt kommentben megteheti, remélem összejön pár ember között az üzlet.(Nem utolsó sorban én is keresek bármilyen alkatrészt tartalékba jó áron e-mail: generals200 *kukac* freemail *pont* hu)További jó…..
Sziasztok!A kiadóval leveleztem, azt mondták jövőhét hétfőn kezdik el feladni a karosszériákat [holnap, 12. 20.], aki már szerzett be karosszériát újságárustól, stb, az már festhet, matricázhat. Nekem is sikerült beszerezni egy kasznit, egyik kolega segítségével [ezúton is…..
Az esetleges találkozó, és szeméyles kíváncsiságom miatt meg kell kérdeznem ki melyik városban építi az Autót? Csak a jöüvőbeli helyszínválasztás miatt. Bár még elég messzinek tűnik, nem tagadom:)..
Fislac 2010.10.05 19:32:57