Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bánki Péter ügyvezető igazgató

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre az Index is megírta, úgyhogy nekünk nem kell részletesen, hogy a jelek szerint teljesen alaptalan volt a világjárvánnyal riogatás. Illetve annyiban nem, hogy a gyógyszergyárak elsózhatták még a múltkori kamu madárinfluenzajárvány alatt felhalmozott készleteiket, és az új…..
Bánki Péter ügyvezető igazgató 2010.06.10 20:58:12
A napokban ismertük meg Mártát, aki hiába fizetett elő a bringás magazinra, se lapot nem kapott, se választ a pár hónap után feltett kérdéseire. A Homár-póver most is működött, megírtuk, erre ez történt: Csak hogy a sztori kerek legyen, meg kell írnom az örömhírt: az imént…..
Bánki Péter ügyvezető igazgató 2010.02.27 14:18:45
Sajátos megoldást választott fizetős ügyfelei elriasztására a legnagyobb ingatlanhirdetési oldal. Az Ingatlan.com az összes meghirdetett lakás első fotója helyére beszúrt egy animált reklámot, amit Ágnes szerint írásos felszólításra sem hajlandóak eltávolítani:Az…..
Bánki Péter ügyvezető igazgató 2010.02.24 23:47:39
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..
Bánki Péter ügyvezető igazgató 2010.02.24 22:30:51