Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamo_sx

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Adamo_sx 2012.11.19 19:24:06
@Flankerr: Tudtommal éppenhogy bevált a Williamsnak, de betiltották, mielőtt a versenyautóba került volna...
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
Adamo_sx 2012.10.30 13:24:04
@2-More: Tudsz olyan helyet, ahol csinálnak kerámiabevonatot? Turbós leömlőre kellene, úgyhogy olyan 1000+ C fokig kéne hőállónak lennie.

@Atti77: A "legversenyautósabb" vezérlés az Alpha/N, azaz egy fojtószelep helyzet és egy fordulatszámjelből kalkulál mindent. Így MAP sem kell, esetleg egy nyomásmérő a légköri nyomáshoz, hogy ne kelljen minden pillanatban hangolni.
Gyerekkoromban kevesebb dolgot rühelltem jobban a spenótnál és a finomfőzeléknél, ezek közül az egyik a nyári napközis tábor volt a debreceni Ságvári Endre általános iskola betonfalai között, az unott tanerőkkel és az őrület határára kergetett kortársakkal egyetemben.…..