Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szöszmöszmackó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
szöszmöszmackó 2010.03.04 18:06:48
Péter megszívta a Pannon családi csomagot, ennél egy vízipipával is jobban járt volna. Egyszerű és nagyszerű volt a T-vicc: az ügyintéző nem árulta el a családi csomag átkötésekor, hogy négy nap múlva, a hónap közepén  fordulónap van, sőt másodikát emlegette, így…..
Ferencen egy ügyvéd olyan, sok éves BKV-tartozást akar behajtani, ami olvasónk szerint nem létező. Ferenc akár lódíthat is, de én mégis együttéreztem vele, ugyanis velem is hasonló módon szórakozik a BKV egyik követelésbehajtója. Az az iroda egy 7-es buszon történt meg nem…..
Leállt, illetve csak részben működött kedden a bank számítógépes rendszere és e-bankja. Ádámot felháborította a K&H kommunikációja és kárpótlást követel. Akinek volt pozitív vagy negatív élménye kedden a pénzintézettel, ne habozzon, és írja meg a Homárnak! Egész…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..
szöszmöszmackó 2010.02.24 17:18:57
@gg0301: igen ez így van. próbáld a mappán belüli exe-kel, valamelyikkel indulni fog! egyébként szerintem a cucc 1000 forintot megér, a gyerekeknek tetszeni fognak a gagyi beszkennelt fekete fehér képek amíg ránemjönnek mi az a wikipedia!
szöszmöszmackó 2010.02.24 19:01:21
@gg0301: Auchanban vettem 199 (!) forintért hangos képes angol szótárt az öcsémnek, és azóta is az a legértelmesebb, legjobban illusztrált szótár program amivel találkoztam. angol és amerikai kiejtés a szavak kb 80%-ához, teli "kvázi-igényes" rajzokkal a kezdőknek, komolyan, pozitív csalódás volt.
egy üres dvd nem jön ki a zárából!

angolszótárt csak az ósanból!!