Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs Deák's canvas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltételezem, hogy előfordult már, hogy Önt vagy családtagját is kínozta már fogfájás. El tudja képzelni, hogy ezt kilehet bírni 1-2 napnál tovább? Esetleg egy fél évig? Hogyan magyarázom el a fogyatékos gyerekemnek, hogy nincs megoldás? Tisztelt praxis blog!    Az…..
Most nagyon jó fogorvosunk van – igaz városban – SZTK alapon.Tanulság: minden szakmának meg vannak a selejtes elemei.  Megosztanék én is egy „élményt”. Második gyermekemet vártam, már a kilencedik hónapban voltam. Csütörtökön éreztem, hogy érzékeny az egyik fogam,…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Olvasók!   Sajnos nekem is van rossz tapasztalom a magyar…..
Praxis A folyosón kellett szülnie 2012.04.09 09:15:00
Tisztelt Praxis blog!   Ne haragudjon senki, hogy hozzaszolok de en Angliaban elek es mindenkit kerek ne szidja a magyar egeszsegugyet(biztos van olyan orszag ahol jobb)de ha valaki szidni akarja akkor jojjon Angliaba es nezze meg itt mi folyik. Sokan elkepednenek. Tenyleg nem minden orvos…..
Mrs Deák's canvas 2012.04.09 13:16:02
Monoron történt 2011. április végén. 82 éves idős nagynéni elesett panaszolta a szokásos hétvégi látogatáskor. Fájt az oldala, rossz volt a közérzete. Gondoltam nagy baj nem lehet, hisz 1 hét telt el a baleset óta, felhívom a háziorvosát, aki havonta nem kis térítés…..
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..