Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uzsiszacsi

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A puliszka hazánk egyik igazán finom régi étele. Gyakran került a paraszti családok asztalára, mert elkészítése gyors és egyszerű. Igazán laktató finomság, mely sokféleképpen elkészíthető. Ehető köretként (csirkepaprikáshoz, vagy töltött káposztához), juhtúróval…..
UzsisZacsi Szomszédság ;) 2011.05.05 13:08:00
 Amikor arról kérdeznek, hogy mit jelent nekem a szomszédság csak egy válaszom van: egy mosoly, és azt követő pár szó: maga a boldogság. Ha az ember jó kapcsolatban van a szomszédaival, az meghatározza az életét. Hiszen ugyanúgy mint a család, vagy a barátság ez is…..
 valahol azt olvastam, a retek és az uborka kiváló a tavaszi fáradtság elűzésére. aztán kutyultam valami finomat...Epres-uborkás reteksaláta édes joghurt öntettelhozzávalók: retek, uborka, eper, citromlé, csipet só              …..
 FHB-bank.... milyen meglepő, egy a bank családbarát kedvezményeit egy gyerek mutatja be. ilyen egyszerű volna talán? számomra ez azt sugallja, hogy minden hülye megértse a lényeget egy gyerekkel mondatjuk fel a kommentárt. és ezt még szebbé teszi, hogy a csodás reklámremekhez…..
legutóbb arról beszéltem mit is csinálhatunk a VB alatt mi lányok... számos programot ajánlottam, és úgy vélem mindezekhez könnyű, gyors, tartalmas étkeket sorakoztathatok fel.lássukcsak....spenóttal töltött grillezett sajthozzávalók 4 főre: egy rúd rántani való sajt, és egy…..
nos igen szó szerint maga a tökély. igazán laktató, tartalmas, és egyáltalán nem hízlal.hozzávalók: egy nagy jégsaláta levele, egy pritamin paprika, 2 szelet csirkemellsonka, anikó sajt, kétszersült pirítós.a salátalevelet kivéve minden hozzávalót csíkokra vágunk, és…..
UzsisZacsi tömi sali 2010.07.04 23:09:00
tömi sali. ez amolyan saját recept. a lényege az, hogy nagyon finom, bőséges, és sok-sok ízt tartalmaz. laktató, és nem kell hozzá jóformán még ész sem.hozzávalók: 1 kígyóubi, 1 jégsaláta, 3db méretesebb paradicsom, egy fej lilahagyma, egy TV paprika, 2 csomag krémfehérsajt,…..
UzsisZacsi Osztálytalálkozó 2010.06.20 11:28:00
,,Sok szeretettel köszöntök mindenkit e jeles napon. Nagyon örülök, hogy ilyen szép számmal megjelentünk..." - hangzik a köszöntőben. és kezdődik a szép formális dolog. mindenki elmondja mi történt vele, a tanárok is sztorikat mesélnek. régi viszályok ujjá élednek, de ez…..
UzsisZacsi Szex és NY 2 2010.06.03 14:06:00
aki szerette a sorozatot, az ezt is szeretni fogja!!!a sorozatban megtudtunk mindent hőseink múltjáról. ugyanakkor kétesen végződött. nem lehetteünk biztosak abban, h mi is lesz a csajok sorsa. és akkor jött... Szex és New York... A FILM. mindenki várta, és várta. és mikor…..
időnként mindenkinek... és aztán megint mehet minden tovább.mondja a dal. ilyen viharos időben gyakori az áramszünet. ez aggodalomra ad okot. főleg egy olyan társadalomban, amelyben rádió, internet, tv nélkül nehéz bármit is csinálni. adjunk teret magunknak. ha az áramkimaradás…..
Mint minden évben idén is lement a borverseny Bölcskén. Rövid megnyitónkból kiderült, hogy Bölcskén immár negyvenedik esztendeje szervezik meg ezt a versenyt, és anno még nagyapáink korában a bölcskei Rákóczi Mg. Tsz. és a Hazafias Népfront jóvoltából kerültek bírálatra…..
Amikor elkezdődött ez a blog eleinte könnyedén , aztán pedig görcsösen igyekeztem rávilágítani a borvilág érdekességeire. Ami pedig görcsös, az nem is éri el célját! Váltottam, elhatároztam, hogy csak arról írok, ami inspirál. Na ez sem jött be, olyan írások születtek,…..
Hát igen...Lakótársammal éppen a TV-t kapcsolgattuk, mikor megakadtunk az egyik mesecsatornánál, és mire észbe kaptunk, meredten bámultuk régi nagy kedvencünket. A Vizipók-csodapókot. Nos igen ami akkor még viccesnek és aranyosnak tűnt, főleg a héliumtorzított hangok miatt, az…..