Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vízicsibe

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
antiflaszter klaszter A függőágy 2016.06.27 20:29:52
Emberek! Sőt! Élőlények! Mindenkik! Van valami, ami az év minden szakában ugyanolyan, mégis mindig más jó tulajdonsága domborodik... s domborodunk benne mi magunk... a függőágy... aki még nem próbálta, talán csak legyint... vagy ábrándozik, hogy ahh, két pálmafa közt a karibi óceán partján... de…..
Nyáron szezonja vagyon a kerékpártúráknak is. Az ember hajlamos csakúgy felpattanni a bicajra, és gurulni, amerre lát... de jajj! a boltból frissen kigurított kerékpárok jelentős része nem felel meg a közúti közlekedés feltételeinek... ugyanis a boltban a kerékpárt sportszernek nevezik. A…..
Annyira hihetetlenül szenzációs, hogy pikk-pakk több, mint 100-an, sőt! majdnem 150-en lettünk a facebookon, hogy ezennel megnyitom a csapot:Mivel legtöbben Pécs környékiek, pécsiek kedvelték egyelőre az oldalunkat, először nekik, nektek fedek fel egy kellemes útvonalat, amin többször gyalogoltam…..
Napfelkelte nézés a természetben, családi reggeli egy harmatos réten, séta az ébredő erdőben... megadatik ez mindenkinek, aki vágyik rá. Nem sok kell hozzá, csak egy vekker és annyi, hogy előző este kitaláljuk, összekészítsük, mire lesz szükségünk.   1: Tervezd meg az…..
Szia Kedves Olvasó!Nagyszerű, hogy ránk találtál! Ha először jársz a blogunkban, ez itt megfelelő hely az első lépésekhez – képet kaphatsz arról, mik a céljaink, miért hoztuk létre a blogot. Küldetésünk: Az Antiflaszter Klaszter (két barátnő és családjaik) szeretnének…..
A novemberi klub az őszi szünet miatt november második csütörtökén, azaz november 10-én, 10 órától lesz! Kérjük az októberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes…..
Vége a III. Babahordozó Napoknak. Köszönöm mindenkinek aki eljött a felvonulásra vasárnap, és a hétfő-keddi programjainkra, a rossz idővel dacolva.Remélem jól éreztétek magatokat!! Kérjük a szeptemberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek…..
AKCIÓ!!!!! Aki áprilisra hordozóKENDŐT kölcsönöz és beszámolási kötelezettségeinek eleget tesz, májusa havi Klubban ajándékba kap egy természetes alapanyagokból  (nagyrészt shea vajból) összeállított bioajakírt kap ajándékba. Továbbá azok között, akik április…..
Figyelmeztetés!!!A márciusi Klub után a hordozókat nem áll módunkban azonnal odaadni. Ennek több oka is van, egyrészt szeretnék egy állapotfelmérést. Aki kölcsönözni szeretne, annak vállalnia kell, hogy március 6-án a Szivárvány Gyermekházban rendezett Börze (erről még…..