Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelbad

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mozilla kiadta a Firefox böngésző első Release Candidate verzióját. (A szemfülesebbek már péntek óta ezt a böngészőverziót használják.) Ugye a szoftverfejlesztésnek ez az a szakasza, mely a legközelebb van a végső verzióhoz. Mostmár kizárólag kiemelkedően súlyos bugok…..
Látványos gesztus volt, vagy mint az egyik kommentelő írta, jól hangzik a híradóban Kákosy Csaba közlekedési miniszter gyors tegnapi intézkedése, amellyel kezdeményezte a január 2-i vonatritkítás és káosz miatt a MÁV Start igazgatóságának felmentését. Ez első pillanatra úgy…..
Földiek I'm Not There 2007.12.14 07:47:00
Lucky Star ismét jelentkezett New Yorkból. Az I'm Not There című Bob Dylan film premierén járt a múlt héten.Bob Dylan. Nem kell bemutatni...lehet imádni, és lehet útálni a nyekergős, érdes hangja miatt, de azt el kell ismerni; a legjobb amerikai dalszövegíró úgy négy évtizede...…..
Aki mikroszkóppal olvas újságot, azt nem tudja megvezetni a Fidesz. A többiek magukra vessenek.  Az összes fogyasztóvédelmi szervezet, de még a mérhetetlenül szerény önzetlenségéről híres Juszt László is egyvégtében de szakadatlanul arra okít minket, hogy mielőtt…..
Webisztán Fészbúkoltalak, w00t 2007.12.12 14:31:00
Kezdjük a tényekkel. Idén a Merriam-Webster az év szavának választotta a "w00t"-ot. Gémereknek nem kell magyarázni. A többieknek csak annyit: amikor fura arckifejezésekkel az ellenség eliminálásán örömködnek a gémerek a gép előtt, akkor ezt a szót szokták beírni…..
Korrektorblog Csoda szar 2007.12.09 19:14:00
Az -e kérdőszót az állítmányhoz kell kapcsolni, és ha a fókuszhoz kapcsolod, büdös a szád. – Új nyelvművelő műsor az m2-n. – Nem kívánom, hogy szarvasunkkal nyíl, bomba, méreg végezzen, de azt igen, hogy akkorát bukjon, mint az ólajtó...
Kicsit régebbi a hír,dehát csak most akadtam a Story magazin galériájára Pataky Attila és neje funképeit nézegetve.Ahogy a bejegyzés címe is mutatja, a gubóból kikelt 4 pillangó,ők lesznek vagy már lehet,hogy csak voltak a Candies zenekar.Nem őket válogatták a plázában egy pár…..
pelbad 2007.12.08 15:47:41
Az Indán belül az egyik fő célkitűzésünk jó ideje, hogy olyan szolgáltatásokat készítsünk a magyar netezőknek, melyekben otthonosan érzik magukat, jó használni őket, szerethetőek. Bár képmegosztó van a világon kismillió, úgy éreztük, a magyar netezők idehaza kimaradnak…..