Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FirstPlayerShoter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.30 09:51:00
Kb 1 hét múlva lesz új videóm, ahol szerepel az a bizonyos bronzáriumos kopasz pasas. Legalábbis ő van a borítón, a játékban kissé kockásabb a feje ;) Egy olyan stílusú játék, amelyből már volt kettő, úgyhogy lesz összehasonlítási alapom. Vannak elég komikus dolgai, már…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
A jó öreg FIFA 06-om. A játék tele van hibákkal (most már azt mondom, hogy a legkomolyabb hiba, a kapus rettenetes helyezkedése), ezt már megszoktam, de mégis sokat játszom vele, főleg testvérem ellen jó kis partikat lehet rendezni. Így volt ez ma is, amikor a Herthával…..
Epizódok: 51 (epizódlista)Műfaj: Kaland, Dráma, Mágia, Fantasy, ShounenKiadás éve: 2004A Fullmetal Alchemist, eredeti címén Hagane no Renkinjutsushi (鋼の錬金術師), egy olyan alternatív világban játszódik, ahol nem a manapság alkalmazott tudományok, hanem az alkímia fejlődött…..
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Csak ha valaki még kételkedett volna szavaimban, mikor azt mondtam, hogy a zombik Achmedre hasonlítanak. Mr Zombi második pupilláját egyébként azóta is keresi. ..
Ezek szerint van élet a harmadik pálya (f)agyhalála után is, ugyanis hellboi rájött, hogy a játék 2006-ban megjelent PS2-re is (és így utólag taps azoknak, akik helyesen ráéreztek a konzolra a fölösleges almenün keresztül ), persze ahogy lenni szokott, már más néven. Itt Daemon…..