Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mvipking

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik egy népszerű webes közösségi szolgáltatással, ha júzerszámban megközelíti a plafont? Elkezd nem valós júzerekben gondolkodni. Az iWiW-en tegnaptól szabadon regisztrálhatnak intézmények, cégek és "klubok" is. Vagyis a valós személyek mellett immár a…..
A rendőrség augusztus 27-én lefoglalta Magyarország egyik legnagyobb torrentszájtja, a PoWeR OF FREEĐOM szerverét és az üzemeltető egyéb gépeit. (Bár a felhasználók már 25-én arra panaszkodtak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudnak belépni az oldalra, ez még a szolgáltatás…..
Mvipking 2007.08.30 12:35:37
Sokáig gondolkodtam, hogy hozzá szoljak és ügy döntöttem, hogy mégis ideírom a véleményemet, hátha valakit érdekel. Lehet hogy tévedek és nem érdekel senkit, de ugye ez csak akkor derül ki miután elolvasta. :)

Mivel a MatrixHub szervere is ott van ahol Stagéjé, így a közvetlen hírek alapján én teljes egészében elfogadom a lefoglalásról szóló híreket.

Röviden tömören az a véleményem, hogy mindenki megérdemli a sorsát.

Az oldal/torrent/DC hub üzemeltetői és használói is egyaránt. Nagyon nem tudom elképzelni azt hogy valaki megpróbál profin csinálni valamit és nem néz utána a háttérnek. Akár jogilag, akár műszakilag.
Mi a Matrix mellet hostolunk honlapokat, adatbázis elérést biztosítunk nem kicsi cégeknek (több tízmilliárd éves forgalmuk van) és pl együtt működési szerződésünk van a matrixhub.hu szerverének üzemeltetésére a Microsofttal. Tehát lehet szabályosan is csinálni ezeket a dolgokat, csak hát ugye így nekünk kerül pénzbe nem az usereknek és nincs rajta haszon. A felhasználói részéről pedig az a véleményem, ha valaki nem néz utána annak hogy milyen „szolgáltatást” használ az magára vessen.

A titkosításról annyit, hogyha a helyszínen vizsgálják meg akkor a file titkosítás nem sokat ér, ha pedig nem adod át a jelszavakat, akkor akadályozod a nyomozást és már lassan nem a Kovács 16 tizedes az aki vizsgálja az ügyeket. Fel lehet készülni arra, hogy a „másik oldal” is profikat fog alkalmazni.

Amúgy Stage drukkolunk neked, hogy tisztán ki tudj jönni a dologból, ha bármiben segítség kell (gép, host stb….) szólj, mert mint eddig is mindig, ingyen segítünk neked is. Ja és majd ne lepődj meg azokon a dc/torrent -s haverjaidon, akik innentől megismerni is alig fognak és ott tesznek keresztbe neked ahol tudnak.