Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyMfa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a magyar királyi tévében a Lúdas Matyit, és olvasom a neten a hóhelyzettel kapcsolatos híreket, véleményeket. A tegnap este a hírekről, illetve azok hiányáról és a segítségről szólt, a mai nap a képekről, a segítségről és a véleményekről. A Facebook és a blogok…..
NyMfa 2013.03.17 00:21:51
@ingenium rusticus 2 / reloaded: Ha nem fekszik a FB, akkor lehet egy jól működő, s működtetett honlappal is operálni, mert gyorsabban, olcsóbban (az én adómból még bizony megy a herdálás)lehet tájékoztatni az embereket. A hóban rekedtek azonban valószínűbben tudtak a netre csatlakozni telefonjaikkal, s követni a blogokon és a FB-on közzétett felajánlásokat. Sőt nem nagyon maradt számukra más segítségkérési út sem, mert sajnos a szervek nem vették fel a telefont, vagy ha mégis, egymásra tologatták a felelősséget, s türelmet kértek. Mindemellett minden tiszteletem a hóban dolgozó és önzetlenül segítő embereké. Ez többet ért összefogásban és magyarságtudatban, mint az összes puccos - de elmaradt ünnepi rendezvény!
A könyvbemutató képei megtekinthetők és letölthetők itt:KépekMindenkinek köszönet, aki a jelenlétével emelte az est fényét!Külön köszönet Timának és a City Café teljes személyzetének, végül de nem utolsósorban Tarren P. Attacknak és Anettnek a beszédért, és a…..
Vass Veronika Mini interjú 2011.03.22 11:35:00
-Mikor, milyen apropóból kezdtél el írni?-Gimiben egy akkori szerelem volt az első igazi téma. Aztán ahogy jöttek a fiúk, úgy jöttek a versek is. Ez így ment nagyjából 5-6 évig, aztán volt egy több éves szünet és most kezdtem el újra foglalkozni a versek gondozásával és…..
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..